Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Charleroi

Alle huurauto’s in Charleroi

Ontdek Charleroi

Ontdek Charleroi met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Een auto huren in Charleroi

Een bezoek aan Charleroi

Dankzij de centrale ligging in België heb je in Charleroi niet alleen de kans om de stad zelf, maar ook om de prachtige en diverse omgeving te verkennen. En hoe beter op ontdekkingstocht dan met je eigen huurauto? Reserveer er vooraf een online en stap bij aankomst zo in. De stad zelf staat vooral bekend om de industrie, maar toch is er veel te zien en te doen. Bezoek de groene omgeving van Bois du Prince, bekijk moderne kunst in het centrum bij Musée des Beaux-Arts of ga shoppen in Rue Neuve.

Een auto huren in Charleroi

Benieuwd naar waar je terecht kunt voor autoverhuur tijdens je verblijf in Charleroi? Als je naar de stad vliegt, is het waarschijnlijk het handigste om deze gelijk op Luchthaven Brussel-Zuid Charleroi te huren. Je vindt er zowel lokale als internationale autoverhuurbedrijven. Ben je juist met de trein? Huur je auto dan in het centrum van de stad. Kijk hiervoor rondom Place Charles II of de wijk Saint-Jean. Stem je autokeuze af op het seizoen en je vakantieplannen. Als je in de zomer van plan bent grote ritten te maken, is een auto met cruise control en airco aan te raden. Juist van plan om de directe omgeving van Charleroi te verkennen? Ga dan voor een compact model, zodat je je auto gemakkelijk kunt parkeren. Let bij het huren wel op dat je een creditcard nodig hebt en er doorgaans een minimum leeftijd van 21 jaar in België geldt bij autoverhuur.

Cultureel Charleroi

Cultuurliefhebbers zullen in Charleroi hun ogen uitkijken in de 17e-eeuwse Saint-Christophebasiliek, in het centrum van de stad. Ook vind je hier het stadhuis van Charleroi met eraan het belfort, een 70 meter hoge toren. Neem verder een kijkje in Musée de la Photographie van Charleroi, gevestigd in een indrukwekkend neogotisch klooster. Klaar om ook de omgeving van de stad te verkennen? Al binnen drie kwartier kun je in het centrum van Brussel staan. Daarnaast bevindt de natuuromgeving van Parc Naturel Régional de l'Avesnois in Noord-Frankrijk zich op minder dan een uur rijden.