Goedkope vluchten naar Da Nang

Voordeligste vluchten naar Da Nang

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 47 voor enkele vluchten en € 107 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Thai AirAsia
Vietjet Air
Vietjet Air
Vietjet Air
Vietnam Airlines
Vietjet Air
Vietjet Air
Thai AirAsia
Vietjet Air
Vietjet Air

Over Da Nang

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Da Nang? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Da Nang. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Da Nang bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Da Nang, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Da Nang op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe heet Da Nang vliegveld?
Da Nang heeft slechts één luchthaven, Da Nang (DAD-Internationale luchthaven Da Nang).
Hoe ver is Da Nang (DAD-Internationale luchthaven Da Nang) van het centrum van Da Nang?
Wie naar het centrum van Da Nang gaat, hoeft niet ver te reizen na het landen op DAD. Het vliegveld is slechts 2 kilometer van het stadscentrum.
Kan ik nu naar Da Nang vliegen?
Om de laatste informatie te vinden over vliegreizen naar Da Nang, kun je onze Covid-19 Travel Advisor bezoeken. Hier ontdek je alles wat je wilt weten over de huidige reisbeperkingen en of er een quarantaine vereist is zodra je arriveert.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Da Nang?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Da Nang vind je op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Da Nang met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Da Nang, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld om Da Nang te bereiken?
Met slechts één vliegveld in Da Nang, duurt het waarschijnlijk niet lang voordat je de beste vliegoptie te pakken hebt. DAD ligt op 2 kilometer afstand van de stad.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Da Nang?
Da Nang wordt bediend door 15 vliegtuigmaatschappijen vanaf 19 vliegvelden wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Da Nang?
Doorgaans kiezen reizigers ervoor om met Vietnam Airlines, VietJet Air of Bamboo Airways naar Da Nang te gaan. Vietnam Airlines vliegt het meest op deze route en het merendeel van de passagiers komt binnen vanuit Hoang Mai.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Da Nang?
Met ongeveer 692 directe vluchten per week, ben je voordat je er erg in hebt geland in Da Nang.
Waar komen de populairste vluchten naar Da Nang vandaan?
Verreweg het grootste aantal vluchten naar Da Nang komt aan vanuit Hoang Mai, Thanh Xuan of Long Bien.
Hoelang duurt de vlucht naar Da Nang?
De bestemming van vertrek bepaalt hoelang je in je vliegtuigstoel zal zitten. Van Hoang Mai naar Da Nang is het 1 uur en 22 minuten vliegen. Vanaf Thanh Xuan is dit 1 uur en 22 minuten en vanaf Long Bien duurt deze vlucht gewoonlijk 1 uur en 22 minuten.
Hoe boek je de voordeligste vlucht naar Da Nang?
Je kent er vast ook wel een: het type reiziger dat op de een of andere manier altijd de goedkoopste vliegtickets vindt. Wil je weten hoe jij dit ook kunt doen? Wacht niet te lang met het boeken van je vlucht. Maar dat is niet de enige tip. Door wat vooronderzoek te doen, kun je ontdekken of er meerdere vliegvelden in de buurt zijn. De prijzen van vliegtickets verschillen meestal afhankelijk van de luchthaven die je kiest. Denk er ook aan om de prijzen van meerdere vliegtuigmaatschappijen te vergelijken. Tot slot, onthoud dat snel boeken voordeel oplevert. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de gemiddelde ticketprijzen en wees bereid om direct jouw ticket aan te schaffen. De beste deals zijn vaak zo weer verdwenen.
Hoe kom je je vlucht naar Da Nang het beste door?
Waar je ook vandaan komt, vliegen naar Da Nang is geen probleem als je goed voorbereid bent. We hebben wat tips verzameld om je reisavontuur zo goed mogelijk te beginnen.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • Een vliegreis kan best plezierig zijn als je de juiste spullen bij je hebt. Op de eerste plaats: een aantal simpele toiletartikelen. Handig om bij je hebben, zijn een tandenborstel en tandpasta, een paar extra sokken, maar ook een spannend boek. Reserveer ook een plekje voor je smartphone en een oplader, de nodige medicijnen en een stevig nekkussen. Wat ook niet in je handbagage mag ontbreken, zijn natuurlijk je paspoort of ID-kaart, overige reisdocumenten en wat contant geld en/of een creditcard.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van beperkt toegestane items per vliegtuigmaatschappij verschilt, kun je ervan uitgaan dat er niks mee mag dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden hiervan zijn gereedschap, metalen bestek, verfspuitbussen en vuurwerk. Ook sportuitrusting, zoals skistokken, en andere items die letsel kunnen toebrengen aan passagiers, zoals pepperspray en pistolen, worden niet toegestaan in de cabine.

Welke kleren aan te doen als je gaat vliegen:

  • De smalle gangpaden van je vliegtuig zijn niet bepaald geschikt voor een modeshow. Doe comfortabele kleding aan en denk er ook aan om een trui of vest mee te nemen, omdat het fris kan worden in de cabine. Platte, enigszins ruim zittende schoenen zijn ook een goede keuze.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening DVT die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop door langdurig stil te zitten. Je kunt het risico hierop verkleinen op verschillende manieren. Draag een paar compressiesokken, drink voldoende en blijf niet te lang stilzitten. Loop wat rond in de cabine of doe wat oefeningen voor je benen en voeten in je stoel.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Da Nang vliegt?
Elke jet-setter kent de truc: goed voorbereid op de security check afgaan. Op die manier zit je voor je het weet in je vliegtuigstoel op weg naar Da Nang. Maak gebruik van deze tips voor een uitstekend begin van je vakantie:

  • Het beveiligingspersoneel wil eerst zien dat je een geldig identiteitsbewijs hebt en idem instapkaart. Houd ze dus in je hand, zodat je ze direct kunt tonen.
  • Nu is het tijd voor de scanner. Doe alles uit of af dat mogelijk het alarm af laat gaan als je door de poort gaat. Doe ook je jas uit en stop je earbuds of koptelefoon in de bak.
  • Je zult een momentje afstand van je digitale wereld moeten nemen. Je laptop, telefoon en eventuele andere apparaten of gadgets gaan ook apart door de scanner.
  • Wil je het vliegtuig in met cologne of parfum? Geen probleem. Zolang de fles of verpakking niet groter is dan 100 milliliter én je deze in een afgesloten, doorzichtige zak doet, mag het met je mee in de cabine.
  • Instappers zijn praktisch, omdat de kans kleiner is dat je deze uit dient te doen bij de beveiligingscontrole. Wandellaarzen of stevige schoenen worden vaak aan een aparte scan onderworpen.
  • Vliegtuigmaatschappijen staan geen zakmessen of andere scherpe voorwerpen toe aan boord. Wil je deze toch meenemen, stop ze dan in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Da Nang
Luchthaven van aankomst
Internationale luchthaven Da Nang
IATA-code luchthaven van aankomst
DAD
Naam stad van aankomst
Da Nang
Retourprijs
€ 106

Populaire vluchten naar Da Nang

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 47 voor enkele vluchten en € 107 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Singapore Airlines
Singapore Airlines