Goedkope vluchten naar Isla Holbox

Voordeligste vluchten naar Isla Holbox

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 26 voor enkele vluchten en € 64 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Volaris
Volaris
Volaris
Volaris
Volaris
Volaris
Delta
Delta
Aeromexico
Delta

Over Isla Holbox

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Isla Holbox? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Isla Holbox. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Isla Holbox bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Isla Holbox, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Isla Holbox op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Wat is de naam van Isla Holbox vliegveld?
Cancun, Quintana Roo (CUN-Internationale luchthaven Cancun) is de enige luchthaven van Isla Holbox.
Kan ik nu naar Isla Holbox vliegen?
Om actuele informatie te vinden over vliegreizen naar Isla Holbox, kun je onze Covid-19 Travel Advisor bezoeken. Hier lees je alles over eventuele reisbeperkingen en of er een quarantaine nodig is wanneer je aankomt.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Isla Holbox?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Isla Holbox kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Isla Holbox met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Isla Holbox, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je met het vliegtuig naar Isla Holbox gaat?
CUN is de luchthaven van Isla Holbox. Voordat je instapt, is het slim om te bepalen hoe je naar je accommodatie gaat. Het ligt op 65 kilometer afstand van de binnenstad.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Isla Holbox?
Isla Holbox wordt bediend door 49 luchtvaartmaatschappijen vanaf 101 bestemmingen over de hele wereld.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Isla Holbox?
Isla Holbox ontvangt de meeste vluchten van Aeromexico, Volaris en VivaAerobus. Aeromexico is de meest gekozen airline voor deze bestemming. Villa Coapa is de plaats van waaruit de meeste reizigers vertrekken.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Isla Holbox?
Met zo’n 1.774 directe vliegopties per week, arriveer je eerder in Isla Holbox dan dat je “we zijn er bijna” kunt zingen.
Vanaf welke bestemming vertrekken de meeste vluchten naar Isla Holbox?
Het grootste aantal vluchten naar Isla Holbox vertrekt vanuit Zona Rosa, San Rafael of Cuauhtémoc.
Hoelang duurt de vlucht naar Isla Holbox?
De luchthaven van vertrek bepaalt uiteraard de vluchtduur. Van Zona Rosa naar Isla Holbox is het 3 uur en 3 minuten vliegen. Vanaf San Rafael is dit 3 uur en 52 minuten en vanaf Cuauhtémoc duurt deze vlucht meestal 2 uur en 46 minuten.
Hoe vind je de goedkoopste vlucht naar Isla Holbox?
Een belangrijke tip die de meeste doorgewinterde reizigers je waarschijnlijk zullen geven, is wacht niet tot het laatste moment met boeken. Ook is het een goed idee om wat online onderzoek te doen en diverse vliegopties te vergelijken. Als Isla Holbox meerdere luchthavens heeft, kun je met een beetje mazzel een beter geprijsd vliegticket bemachtigen voor een nabijgelegen vliegveld. Ten slotte, onthoud dat snel handelen voordeel oplevert. Zorg ervoor dat je weet wat de gangbare prijzen zijn en wees bereid om direct jouw ticket aan te schaffen. De beste deals zijn vaak zo weer verdwenen.
Hoe overleef je je vlucht naar Isla Holbox?
Hier vind je alle info die je nodigt hebt om het beste te maken van je tijd in de lucht. Doe je voordeel met onze tips en trucs en je bent voor je het weet in Isla Holbox.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • Denk er vooral aan om je paspoort en reisdocumenten, wat contant geld en benodigde medicijnen in je tas te stoppen. Je wilt waarschijnlijk ook wat te doen hebben aan boord. Iets om te lezen en een mobiele telefoon vol met je favoriete series zijn een paar goede opties. Als je van plan bent om onderweg wat te slapen, zijn een reiskussen en een paar oordopjes ook geen overbodige luxe. En vergeet ook je tandenborstel en wat overige toiletspullen niet mee te nemen, zodat je fris aankomt op je bestemming.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Controleer of er geen zakmes of ander scherp voorwerp (zoals een schaartje) per ongeluk in je handbagage zit. Andere verboden spullen zijn (licht) ontvlambare of explosieve stoffen, zoals brandstoffen en lucifers, en gels en vloeistoffen in verpakkingen van meer dan 100 milliliter.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • De smalle gangpaden van het toestel waar je mee vliegt zijn niet bestemd voor modeshows. Doe comfortabele kleding aan en denk er ook aan om een trui mee te nemen, omdat het fris kan zijn in de cabine tijdens langere vluchten. Platte, dichte schoenen zijn ook een goede keuze.
  • Door langdurige inactiviteit kunnen sommige passagiers DVT (diepe veneuze trombose) ontwikkelen op een lange vlucht. Dit is een serieuze aandoening aan de bloedsomloop. Gelukkig kun je wel iets doen om het risico hierop aanzienlijk te verkleinen. Zorg dat je genoeg water drinkt, loop zo nu en dan het gangpad op en af en draag compressiekousen of -sokken.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Isla Holbox vliegt?
De truc is simpel: goed voorbereid aansluiten in de rij bij de beveiligingscontrole. Op die manier zit je voor je het weet in je vliegtuigstoel op weg naar Isla Holbox. Maak gebruik van deze tips voor een ontspannen start van je vakantie:

  • Als eerste zullen je paspoort en boardingpass nodig zijn bij de controle. Houd deze dus paraat, zodat je de boel niet ophoudt.
  • Je jas, broekriem, sleutels en andere items in je zakken, zoals muntgeld, zullen door de scanner moeten. Het gaat sneller als je ze alvast verwijdert voordat je aan de beurt bent.
  • Je elektronische apparaten, inclusief smartphone en tablet, gaan ook apart door de scanner.
  • Wil je op reis met je favoriete parfum? Geen probleem. Wanneer de fles of verpakking niet groter is dan 100 milliliter én je deze in een afgesloten, doorzichtige zak doet, mag het met je mee in de cabine.
  • Instappers zijn een verstandige keuze, aangezien de kans minder groot is dat je deze uit moet doen bij de beveiligingscontrole. Hoge laarzen of stevige schoenen worden meestal aan een aparte screening onderworpen.
  • Vliegtuigmaatschappijen staan geen schaartjes of scherpe voorwerpen toe in je handbagage. Heb je deze toch nodig op je reis, berg ze dan veilig op in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Isla Holbox
Luchthaven van aankomst
Internationale luchthaven Cancun
IATA-code luchthaven van aankomst
CUN
Naam stad van aankomst
Cancun
Retourprijs
€ 64

Populaire vluchten naar Isla Holbox

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 26 voor enkele vluchten en € 64 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Condor
Condor