Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar Keulen

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Populaire vluchten naar Keulen

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Keulen

Keulen is een grote stad aan de rand van de Nederlandse grens. Er wonen ruim 2,5 miljoen inwoners en de stad ligt in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. De oude geschiedenis van Keulen neemt je meer dan 2000 jaar mee terug in de tijd en dat zie je vooral terug in de vele oude gebouwen in de Altstad, het Rathaus en de Dom van Keulen. Tijdens de kerstperiode is Keulen het middelpunt van de vele kerstmarkten en is de sfeer in deze oude stad fantastisch.

Vluchten naar Keulen

Vanuit Nederland worden er dagelijks rechtstreekse vluchten naar Keulen (CGN) uitgevoerd. Er wordt meerdere malen per dag vanuit Amsterdam Schiphol (AMS) gevlogen met gerenommeerde Nederlandse maatschappijen. Er gaan vanuit Nederland meerdere Duitse luchtvaartmaatschappijn naar Keulen, maar die vliegen dan meestal via Hamburg (HAM) of Turkse maatschappijen die via Sahiba Gokcen International Airport Istanbul (SAW) vliegen. De vliegtijd vanuit Amsterdam is ongeveer 1 uur, behalve wanneer je via Hamburg vliegt, dan zal de totale reistijd ongeveer 3,5 uur bedragen. Er gaan vanuit Keulen verschillende vluchten naar andere Duitse steden of naar andere bestemmingen in Europa.

Luchthaven Keulen

Officieel heet de luchthaven van Keulen, Kölnn-Bonn Airport. De luchthaven is erg modern en behoort tot één van de grootste luchthavens van Europa. Er zijn meerdere terminals voor vertrekkende en aankomende vluchten. Vanaf Utrecht is het ongeveer 2,5 uur rijden naar deze luchthaven, vandaar dat veel Nederlanders ook vanaf Keulen vluchten boeken naar zonnige bestemmingen in Europa. De luchthaven is van alle gemakken voorzien, is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers, heeft een uitgebreide duty free area en je kunt hier naar hartelust eten en drinken, terwijl je wacht op je vertrekkende vlucht. Een groot voordeel om te kiezen voor een vlucht vanaf Keulen is het goedkope parkeren, vlakbij de luchthaven.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Keulen, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Keulen op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Nov 23, 2018

Neen