Goedkope vluchten naar München

Voordeligste vluchten naar München

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 79 voor enkele vluchten en € 110 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Lufthansa
Eurowings
Air Europa
Iberia
Air Malta
Lufthansa
KLM
KLM
Eurowings
Lufthansa

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Over München

Kom naar München voor de cultuur, evenementen en het gunstige zomerklimaat, met de Alpen vlakbij. Profiteer van voordelige vliegtickets naar de Luchthaven München ‘Franz Josef Strauß’. Expedia.nl biedt je verschillende grote deals van grote internationale airlines, prijsvechters en chartermaatschappijen aan. Dankzij onze simpele zoekfilters helpen we je snel de voordeligste vliegtickets naar München te boeken.

München is na Berlijn en Hamburg de 3e grootste stad van Duitsland en de hoofdstad van de deelstaat Beieren. De metropool in het zuidoosten van het land is een van de economische en culturele centra van de Bondsrepubliek. Het bekendste evenement van München is ongetwijfeld het Oktoberfest (dat vreemd genoeg vooral in september gehouden wordt), maar kom ook voor het Carnaval, het Lentefeest en de Kerstmarkt. Net zoals de meeste andere steden in Duitsland werd München in de 2e Wereldoorlog door de geallieerden verwoest, zodat de meeste gebouwen gerestaureerd moesten worden of zelfs helemaal heropgebouwd. De interessantste bezienswaardigheden zijn onder meer Schloss Nymphenburg, de Frauenkirche, het BMW-Museum en de Marienplatz.

Het oude stadscentrum van München vormt de ultieme aantrekkingskracht. Als je graag de cultuur van deze stad wilt opsnuiven, boek je het beste een hotel in de Altstadt. De meeste accommodaties liggen in de buurt van het Centraal Station, en je hebt de keuze uit honderden hotels die je kunt filteren op prijs en voorzieningen. De luchthaven van München ligt op ongeveer 30 kilometer ten noordoosten van de stad, en heeft verschillende accommodaties in de omgeving. Ze laten je toe om snel nadat je bent aangekomen van de rest van je reis te genieten of om even tot rust te komen als je op doorreis bent. Informeer bij Expedia of het hotel of er tegen betaling of gratis een shuttleservice van/naar de luchthaven of de stad is.

Wist je trouwens dat je op Expedia.nl meer kunt besparen als je je vlucht naar München combineert met je hotel in een pakket? Kies de vlucht en het hotel die het beste bij je passen en je ontdekt snel dat het vlucht + hotelpakket je besparingen oplevert en minder kost dan een aparte vlucht- en hotelboeking. Gebruik ook de eenvoudige filteropties: kies een vlucht met je favoriete airline of vergelijk de prijzen van de verschillende maatschappijen. Het bespaarde geld kun je besteden aan het goede leven in München, een paar extra biertjes of een leuke culturele uitstap door de stad.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar München, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar München op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar München

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 79 voor enkele vluchten en € 110 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Eurowings
Lufthansa