Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar Osaka

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Populaire vluchten naar Osaka

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Osaka is met 2,5 miljoen inwoners de op twee na grootste stad van Japan en de ideale bestemming voor reizigers die het ontdekken van de Japanse cultuur hand in hand willen laten gaan met lekker Japans eten. Deze stad staat namelijk ook wel bekend als de 'Gastronomische Hoofdstad van Japan' en je vindt hier wel meer dan 100 restaurants met een Michelinster. Het bezoeken van restaurants kun je hier afwisselen met activiteiten als winkelen en het verkennen van musea, religieuze monumenten en andere boeiende bezienswaardigheden.

Vliegen naar Osaka

In de omgeving van Osaka liggen maar liefst 3 luchthavens: de Internationale Luchthaven van Osaka (ITM), de Luchthaven Kobe (UKB) en de Internationale Luchthaven Kansai (TIX), dat op een kunstmatig eiland is gebouwd. Vanaf Amsterdam vertrekt dagelijks een vlucht naar de internationale luchthaven Kansai en als je een tussenstop in Dubai of Taipei geen probleem vindt, zijn er ook volop mogelijkheden om te vertrekken van Brussel of Düsseldorf. De vluchten worden uitgevoerd door de grote, bekende maatschappijen en je kunt daarbij kiezen uit tickets met verschillende comfortopties, van economy tot business class. Met een rechtstreekse vlucht ben je zo'n 11 uur onderweg, terwijl je met een tussenstop erbij rekening moet houden met een reistijd van ongeveer 20 tot 30 uur. Na aankomst kun je je horloge flink wat uurtjes vooruit zetten, want het is in Osaka in de zomertijd 7 uur later dan in Nederland en in de wintertijd 8 uur later.

Voorzieningen op de internationale luchthaven Kansai

Als je vanuit Nederland naar Osaka reist, is de kans groot dat je aankomt op de internationale luchthaven Kansai, zo'n 50 kilometer ten zuidwesten van Osaka. Deze moderne luchthaven biedt reizigers talloze restaurants, bars en (belastingvrije) winkels. Als je een huurauto hebt gereserveerd of er ter plekke een wilt boeken, kun je hiervoor terecht bij het Aeroplaza, op drie minuten lopen van Terminal 1 of op een rit van zeven minuten met de shuttlebus van Terminal 2. Ben je te moe om gelijk aan je verkenningstocht door Osaka te beginnen en wil je eerst bijkomen van je jetlag? Op het terrein van de luchthaven zelf vind je slechts één hotel, maar in de nabije omgeving liggen talloze comfortabele hotels van verschillende sterrenclassificaties.

Vervoer van de luchthaven naar je accommodatie

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om na aankomst gelijk door te reizen naar je accommodatie in het centrum van Osaka. Er zijn verschillende busmaatschappijen die vanaf de luchthaven een sneldienst met Osaka onderhouden en rijden via een vaste dienstregeling. Houd er wel rekening mee dat de bussen last kunnen ondervinden van verkeershinder, dus als je moe bent na de lange reis en graag snel ter plekke wilt zijn, is de Haruka-sneltrein, die verbindingen onderhoudt met de stations Tennoji, Shin-Osaka en Kyoto, misschien een betere optie. Bij verschillende operators op de luchthaven kunnen ook shuttles en (al dan niet gedeelde) taxi's worden geboekt.

Informatie over vluchten naar Osaka

Luchthaven van aankomst Internationale luchthaven Kansai
IATA-code aankomstluchthaven KIX
Naam aankomststad Osaka