Begin van hoofdinhoud
Icoon voor retourreis
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Voordeligste vluchten naar Japan

Prijzen van de afgelopen 7 dagen. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Mogelijk gelden er extra voorwaarden.

Vliegen naar Japan

Japan ligt in Azië en bestaat uit verschillende eilanden. Aan de westkant wordt het land omringd door de Japanse Zee en aan de oostkant door de Grote Oceaan. Japan bezit grote moderne steden zoals Tokyo en Osaka, maar ook een enorme verscheidenheid aan landschappen. In Japan zijn oude gebruiken bewaard gebleven zoals de authentieke vechtsporten, de kimonodracht en de theeceremonie.

Vind een vlucht naar Japan

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) kun je een rechtstreekse vlucht naar Tokyo nemen. Tokyo heeft twee belangrijke vliegvelden, Narita International Airport (NRT) en Haneda International Airport (HND), ook bekend als Tokyo International Airport. De eerste is rechtstreeks bereikbaar vanaf Schiphol, maar naar Haneda Airport moet je rekening houden met een tussenstop. De directe vluchten vanaf Amsterdam vertrekken dagelijks en hebben een gemiddelde vluchtduur van 11 uur 15 minuten.

Daarnaast vertrekken er meerdere malen per week rechtstreekse vluchten naar Kansai International Airport (KIX) in Osaka met een vluchtduur van 10 uur 50 minuten. Kies je bestemming en het bijbehorende vliegveld verschijnt automatisch in het keuzemenu. Nu kun je gemakkelijk de vlucht kiezen die voor jou perfect is.

Een vlucht naar Tokyo brengt je naar een van de grootste metropolen ter wereld. De stad ligt op het eiland Honshu en heeft een hypermoderne uitstraling.

New Chitose Airport (CTS) in Sapporo is de belangrijkste luchthaven van het noorden. Met een vlucht naar Sapporo kun je het eiland Hokkaido ontdekken. Hier ligt hét wintersportgebied van Japan. Ook vindt hier elk jaar de Marathon van Hokkaido plaats.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Japan

De interessante cultuur en de uitdagende natuur van Japan nodigen tot een avontuurlijke rondreis uit. Voor cultuurliefhebbers valt er vanalles te ontdekken. Veel monumenten in Japan staan op de werelderfgoedlijst. Vooral de tempels van Nikko mag je echt niet missen. Of verdiep je in de geschiedenis van Tokyo in het Edo-Tokyomuseum.

Ook met kinderen valt er vanalles te beleven. Bezoek bijvoorbeeld het grootste pretpark van Japan, Tokyo DisneySea – een belevenis voor het hele gezin.