Voordeligste vluchten naar Tokio

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Apr 17, 2019

Vlucht en service waren prima, heel vriendelijke bemanning, maak je weleens anders mee. Stoelen wat aan de smalle kant, je zit niet heel ruim helaas.

Apr 14, 2019

Erg goed vriendelijk personeel, zeer relaxed, ondanks de lange werktijden.

Over Tokio

Boek een vlucht naar wereldstad Tokyo in Japan. Deze schitterende hoofdstad is rijk aan natuur en een indrukwekkend cultuur. Bezoek bijvoorbeeld het Edo museum, de Tsukiji vismarkt en de verschillende tempelplaatsen in de stad. Tokyo staat ook bekend om haar kleurrijke subculturen en uitzonderlijke technologie. Neem je tijd en verken deze prachtige stad in het land van de rijzende zon!

Vluchten boeken naar Tokyo

Vanaf Schiphol Amsterdam (AMS) en Rotterdam Airport (RTM) vertrekken er dagelijks meer dan 30 vluchten naar Tokyo. Er vliegen geen prijsvechters op de lijn en voor de meeste vluchten gelden tussenstops. Per dag vertrekt er meestal één rechtstreekse vlucht vanuit Schiphol naar Tokyo. Die reis duurt ongeveer 11 uur. Je land dan met een tijdsverschil van +9 uur op Tokyo International Airport (HND), ook wel aangegeven als Haneda Airport, of Narita International Airport (NRT)

Aankomst op de luchthaven van Tokyo

Haneda Airport ligt 14 kilometer van Tokyo station en Narita ligt op 60 kilometer afstand. De luchthavens behoren tot het gebied dat de Greater Area of Tokyo wordt genoemd. Door hun ligging zijn de luchthavens uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer. Er rijden verschillende bussen en hogesnelheidstreinen van de luchthavens naar de omliggende gebieden en het centrum van Tokyo. De luchthavens geven je ook de keus om met een taxi of huurauto verder te reizen naar je eindbestemming. Beide luchthavens hebben faciliteiten die variëren van gratis internet tot duty free shopping, lounges en verschillende restaurants. Ook zijn er douches beschikbaar om na een lange vlucht lekker op te frissen. Vanuit beide luchthavens is het makkelijk om een goed onderkomen te vinden. De luchthavens hebben niet alleen in hun directe omgeving verschillende hotels, ook op het vliegveld zelf zijn er comfortabele hotels beschikbaar.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Tokio, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Tokio op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Tokio

Luchthaven van aankomst Tokio
IATA-code aankomstluchthaven TYO

Populaire vluchten naar Tokio

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.