Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Reykjavik

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Mar 16, 2020

Geen

Feb 19, 2020

X

Oct 26, 2019

Terug reis was geen icelandair vliegtuig. Luchthaven KEF was chaotisch. Veelste kleine luchthaven voor zoveel toeristen. Bagage inchecken duur. Weinig ruimte voor handbagage als je als 1 van de laatste instapt.

Aug 26, 2019

We kregen alleen een kopje koffie

Jul 6, 2019

Hele fijne vlucht, ruime stoel met extra beenruimte. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

Apr 10, 2019

Vertraging op Schiphol, lange wachtrij in Reykjavic, wat chaotisch.

Mar 2, 2019

Geen

Dec 12, 2018

Niet de geselecteerde stoelen gekregen

Nov 18, 2018

Prima vlucht

Sep 10, 2018

No

Over Reykjavik

Een vlucht naar Reykjavik brengt je naar het levendige centrum van IJsland, van waaruit je eenvoudig dagtochten maakt naar het natuurlijke spa-resort de Blue Lagoon, naar de Golden Circle, of naar bijzondere gebieden zoals het vulkanische Landmannalaugar of de watervallen en gletsjers aan de zuidkust. De hoofdstad zelf is bekend vanwege de artistieke lunchrooms en het hippe uitgaansleven, en de vriendelijke IJslanders zelf.

Een vlucht boeken naar Reykjavik

Vanaf Schiphol (AMS) vlieg je in iets meer dan drie uur naar luchthaven Keflavik (KEF), het internationale vliegveld van Reykjavik. Dagelijks vertrekt er in de zomer drie tot vijf keer een rechtstreekse vlucht naar Reykjavik. Er is een tijdsverschil van twee uur met IJsland, waardoor het nog steeds vroeg is wanneer je een ochtendvlucht neemt en met gemak nog even kunt ontspannen. Een groot voordeel is dat een vlucht naar Reykjavik opmerkelijk goedkoop is, aangezien het land vakantiegangers en avonturiers met open armen ontvangt.

Aankomst en vertrek op de luchthaven van Reykjavik

De luchthaven ligt op vijftig kilometer afstand van het centrum, maar heeft een directe en comfortabele busverbinding met de stad waarbij je vlak voor je hotel afgezet kunt worden. Daarnaast is het mogelijk om een taxi te nemen. Het is een mooie rit: in drie kwartier rijd je langs de bemoste lavavelden, terwijl je in de verte de dampen van de Blue Lagoon al ziet opstijgen. Als je liever zelf rijdt, is het ook eenvoudig om een auto te huren bij een van de verschillende verhuurbedrijven op het vliegveld, zodat je direct die 4x4 hebt om de onverharde wegen van het binnenland mee te verkennen. Ook heeft de luchthaven alle noodzakelijke faciliteiten: gratis wifi, een gezellige koffiebar en een geldwisselkantoor met geldautomaten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Reykjavik, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Reykjavik op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Reykjavik

Luchthaven van aankomst Reykjavik
IATA-code aankomstluchthaven REK

Populaire vluchten naar Reykjavik

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.