Begin van hoofdinhoud

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Geen wijzigingskosten voor geselecteerde vluchten. 

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.


Voordeligste vluchten naar San Sebastian

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Populaire vluchten naar San Sebastian

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

De stad San Sebastián ligt in de autonome regio Baskenland in het noordwesten van Spanje. De Basken noemen deze fraaie, aan de Golf van Biskaje gelegen stad 'Donostia'. Het oude stadsdeel, Parte Vieja, heeft sfeervolle smalle straatjes, huizen met balkons en veel zogenaamde pintxosbars, die vergelijkbaar zijn met tapasbars en waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. In dit stadsgedeelte vind je ook de Basilica de Santa Maria del Coro, een 18e-eeuwse Rooms-katholieke kerk in barokstijl. Vanwege de ligging aan de Golf van Biskaje is San Sebastián ook een ideale bestemming voor een strandvakantie. Het populairste en grootste strand van San Sebastián is Playa La Concha, maar ook de stranden Ondarreta en Zurriola zijn een bezoekje waard.

Vliegen naar San Sebastián

San Sebastián heeft een eigen luchthaven, de Aeropuerto de San Sebastián (EAS), maar vanuit Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten naartoe. Bovendien is het aantal vluchten op dit vliegveld niet erg frequent. In de meeste gevallen is het handiger om naar de luchthaven van Bilbao, Aeropuerto de Bilbao (BIO), te vliegen. Vanaf de Luchthaven Schiphol (AMS) vliegen meerdere maatschappijen op de luchthaven van Bilbao. Boek online je rechtstreekse vlucht naar Bilbao, die ongeveer 2 uur duurt. Er vertrekken dagelijks vluchten naar Aeropuerto de Bilbao, die met name worden verzorgd door de reguliere maatschappijen. Er zijn echter ook enkele budgetmaatschappijen die vluchten aanbieden.

Voorzieningen op de luchthaven van Bilbao

De Aeropuerto de Bilbao is de belangrijkste luchthaven van Noord-Spanje. Overal in de terminals is gratis internet en er zijn verschillende lounges. In de aankomsthal vind je geldautomaten een restaurantje waar je een hapje kunt eten. Als je wilt winkelen, dien je naar de check-in lobby op de bovenste verdieping te gaan. Er zijn hier onder meer duty-freewinkels. Houd er wel rekening mee dat je binnen de EU geen belasting kunt terugkrijgen van artikelen die je op een luchthaven hebt gekocht. Op en in de buurt van de luchthaven zijn ook verschillende hotels gevestigd. De kamerprijzen van deze hotels lopen uiteen, dus er is altijd wel een hotel te vinden dat bij je budget past. Ook hebben verscheidene bekende, internationale autoverhuurders een balie op verdieping P0, zodat je meteen na aankomst je huurauto kunt ophalen die je vooraf online bij Expedia hebt geboekt.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Bilbao

Om verder te reizen naar San Sebastián neem je vanaf de luchthaven van Bilbao de bus naar Plaza de Pío XII in San Sebastián. Deze rit duurt 1 uur en 15 minuten en onderweg stopt de bus op verzoek in de kustplaats Zarautz. De bus rijdt elk uur, van 's morgens vroeg uur 's avonds laat. Op zaterdag, zon- en feestdagen gaat er zelfs nog een bus op een vroeger tijdstip. Wat andere vervoersmogelijkheden betreft: het is vrij prijzig om een taxi te nemen vanaf de luchthaven van Bilbao, dus de bus of een online gehuurde auto verdient de voorkeur.

Informatie over vluchten naar

Luchthaven van aankomst San Sebastian
IATA-code aankomstluchthaven EAS