Goedkope vluchten naar Santa Cruz de Tenerife

Over Santa Cruz de Tenerife

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Santa Cruz de Tenerife? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Santa Cruz de Tenerife. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Santa Cruz de Tenerife bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Santa Cruz de Tenerife, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Santa Cruz de Tenerife op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe heet Santa Cruz de Tenerife vliegveld?
De meerderheid van de bezoekers vliegt via Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife North). Er zijn echter meer vliegvelden hier, dus houd dat in je achterhoofd tijdens het plannen van je reis.
Hoe ver is TFN van het centrum van Santa Cruz de Tenerife?
Als je in het hart van Santa Cruz de Tenerife verblijft, hoef je niet lang meer te reizen na aankomst op Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife North). De luchthaven is slechts 10 kilometer van het stadscentrum.
Kan ik nu naar Santa Cruz de Tenerife vliegen?
Maak je vlucht naar Santa Cruz de Tenerife zo eenvoudig mogelijk door eerst een bezoek te brengen aan onze Covid-19 Travel Advisor. Dit is de snelste manier om informatie te vinden over de actuele reisbeperkingen, quarantainemaatregelen en de laatste informatie over COVID-19.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Santa Cruz de Tenerife?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Santa Cruz de Tenerife kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Santa Cruz de Tenerife met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Santa Cruz de Tenerife, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld om Santa Cruz de Tenerife te bereiken?
Er zijn twee belangrijke vliegvelden waar je Santa Cruz de Tenerife mee bereikt. TFS is zo’n 55 kilometer vanaf de binnenstad en TFN is ongeveer 10 kilometer van de stad. Je keuze is niet zo lastig meer wanneer je vluchtprijzen gaat scannen en je je hotel hebt gevonden.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Santa Cruz de Tenerife?
Santa Cruz de Tenerife wordt bediend door 37 luchtvaartmaatschappijen vanaf 96 luchthavens wereldwijd.
Welke airlines vliegen naar Santa Cruz de Tenerife?
Binter Canarias en Canaryfly zijn een paar van de meest bekende luchtvaartmaatschappijen die naar Santa Cruz de Tenerife vliegen. Vaak kiezen passagiers Laâyoune-Boujdour-Sakia El Hamra als vertrekpunt. Binter Canarias is de maatschappij met de meeste vluchten naar de bestemming.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Santa Cruz de Tenerife?
Met ongeveer 1.155 rechtstreekse vluchten per week, arriveer je eerder in Santa Cruz de Tenerife dan dat je “we zijn er bijna” kunt zingen.
Waar komen de populairste vluchten naar Santa Cruz de Tenerife vandaan?
Reizigers komen het vaakst vanuit Laâyoune-Boujdour-Sakia El Hamra, Westelijke Sahara of Jandia als ze naar Santa Cruz de Tenerife gaan.
Hoelang duurt de vlucht naar Santa Cruz de Tenerife?
De luchthaven van vertrek bepaalt hoelang je onderweg bent. Van Laâyoune-Boujdour-Sakia El Hamra naar Santa Cruz de Tenerife is het ongeveer 35 minuten vliegen. Vanaf Westelijke Sahara is dit 35 minuten en vanaf Jandia duurt deze vlucht gewoonlijk 35 minuten.
Hoe vind je de goedkoopste vliegtickets naar Santa Cruz de Tenerife?
We kennen er allemaal wel een: het type reiziger dat op de een of andere manier altijd de goedkoopste vliegtickets vindt. Wil je weten hoe voor jouw vlucht naar Santa Cruz de Tenerife? Wacht in elk geval niet te lang met het boeken. Ook is het een goed idee om wat online onderzoek te doen en je mogelijkheden te vergelijken. Als Santa Cruz de Tenerife meerdere luchthavens heeft, kun je met een beetje mazzel een beter geprijsd vliegticket scoren voor een kleiner vliegveld. Tot slot, je kunt ook van betere prijzen profiteren door direct te boeken. Als je een goedkope vlucht ziet, wacht dan niet langer! Pak je kans zodra die zich aandient!
Hoe overleef je je vlucht naar Santa Cruz de Tenerife?
Als je niet goed voorbereid bent, kan een lange vlucht een behoorlijke impact hebben op je gemoedstoestand. Maar geen paniek: met deze tips heb je een relaxt begin van je verblijf in Santa Cruz de Tenerife.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • Denk eraan om je paspoort en belangrijke documenten, creditcards en eventuele medicijnen in je handbagage te stoppen. Je wilt waarschijnlijk ook iets meenemen om de tijd goed door te komen. Een spannend boek en een laptop vol met entertainment zijn altijd fijn. Als je van plan bent om in je vliegtuigstoel te slapen, zijn een fatsoenlijk reiskussen en een paar oordopjes zeker aan te raden. En vergeet ook je tandenborstel en deodorant niet mee te nemen, zodat je fris en fruitig aankomt op je bestemming.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van beperkt toegestane items per luchtvaartmaatschappij verschilt, geldt over het algemeen dat er niks in je handbagage mag dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden hiervan zijn schroevendraaiers, boren, bleek en benzine. Ook sportuitrusting, zoals hockeysticks, en andere items die letsel kunnen toebrengen aan andere vliegtuigpassagiers, zoals zwaarden en vuurwapens, worden niet toegestaan in de cabine.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • De lange, smalle gangpaden in een vliegtuig zijn niet bepaald geschikt voor een modeshow. Doe comfortabele kleding aan en denk er ook aan om een trui of vest mee te nemen, aangezien het best koud kan worden tijdens de vlucht. Ruim zittende platte schoenen zijn ook aan te raden.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening DVT die veroorzaakt wordt door verminderde bloedcirculatie door langdurig stil te zitten. Je kunt het risico hierop op verschillende manieren reduceren. Draag een paar compressiesokken, drink veel water en blijf niet te lang stilzitten. Loop wat rond in de cabine of doe wat oefeningen voor je benen en voeten in je stoel.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Santa Cruz de Tenerife vliegt?
Elke jet-setter kent de truc: goed voorbereid op de beveiligingspoorten afstappen. Op die manier zit je in een mum van tijd in je vliegtuigstoel op weg naar Santa Cruz de Tenerife. Gebruik deze tips voor een ontspannen start van je reis:

  • Het beveiligingspersoneel wil eerst weten of je een geldig paspoort hebt en idem boardingpass. Stop deze dus niet te diep in je tas, maar zorg dat je ze snel kunt tonen.
  • Nu is het tijd voor de scanner. Doe alles uit of af wat geluid maakt als je door de poort gaat. Vergeet ook je jas niet uit te doen en stop je earbuds of koptelefoon in de bak.
  • Elektronische apparaten, zoals laptops en telefoons gaan ook apart door de scanner. Maar geen zorgen; je bent zo weer online.
  • Denk eraan om vloeistoffen en gels uit je handkoffer te halen. Die horen meestal apart door de scanner te gaan. Elke verpakking mag niet groter zijn dan 100 milliliter en alle vloeistoffen dienen samen in één doorzichtige, afgesloten zak van 1 liter in de bak geplaatst te worden.
  • Je schoenenkeuze kan je veel tijd schelen. Wandelschoenen en andere zware schoenen dien je vaak uit te doen en apart te laten scannen. Lichte sneakers meestal niet.
  • Zakmessen, schaartjes en andere scherpe voorwerpen zijn niet toegestaan in de cabine en worden ingenomen bij de security check. Pak ze daarom veilig in in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Santa Cruz de Tenerife
Luchthaven van aankomst
Santa Cruz de Tenerife
IATA-code luchthaven van aankomst
TCI