Voordeligste vluchten naar Sofia

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 82 voor enkele vluchten en € 146 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Dec 27, 2019

De stoelen zijn te laag voor de gemiddelde nederlander. Geen steun voor hoofd. Onderuit zitten gaat niet want te krap.

Dec 13, 2019

Wel zeer krappe stoelen. Voor een vlucht van 2.5 a 3 uur gaat dat net.

Oct 16, 2019

ik ben heel tevreden

Sep 22, 2019

Stoelen zijn krap en oncomfortabel zeker als je wat langer bent gelukkig zijn het korte vluchten

May 16, 2019

nee

Over Sofia

De Bulgaarse hoofdstad Sofia ligt in het westen van het land, aan de noordelijke voet van het Vitosjagebergte. De stad kent een lange geschiedenis die al voor onze jaartelling begon en waarvan nog enkele overblijfselen zijn terug te vinden. Het huidige aanzicht van de stad is een combinatie van uiteenlopende architectuurstijlen, variërend van Byzantijnse architectuur en middeleeuwse vestingen tot neoklassieke gebouwen en prefab-appartementenblokken uit de communistische tijd. Daarnaast zijn er door de hele stad ook uitgebreide groenzones. Op het gebied van kunst en cultuur heeft Sofia veel te bieden en als toerist raak je er dan ook niet snel uitgekeken.

Vluchten naar Sofia

Er gaan dagelijks vluchten naar Sofia [SOF]. Van Schiphol [AMS] vertrekken er meerdere vluchten per dag, deze zijn echter niet rechtstreeks. Van Eindhoven [EIN] daarentegen vertrekken er vier keer per week rechtstreekse vluchten met een lowcostairline die je in iets meer dan tweeënhalf uur naar Sofia brengen. Vanaf Schiphol [AMS] ben je met 1 tussenstop iets meer dan vier uur onderweg. Expedia.nl biedt vliegtickets van een scala van maatschappijen voor zo voordelig mogelijke prijzen aan. Gebruik onze handige zoekwizard en de filter- en sorteermogelijkheden om vluchten en prijzen te vergelijken en de tickets te boeken die voor jou het voordeligst zijn.

Luchthavenfaciliteiten en accommodaties in Sofia

Sofia-Vrazhdebna Airport [SOF] ligt zo’n 5 km van het centrum van Sofia. De luchthaven is naast een bestemming voor reizigersverkeer ook een militaire basis van de Bulgaarse luchtmacht. Er zijn twee gewone terminals, Terminal 1 en 2, en een speciale VIP-terminal in de westvleugel van Terminal 1 met een eigen ingang. De voorzieningen die voor reizigers worden geboden zijn onder meer dutyfreeshops, bars en restaurants, geldwisselkantoren en geldautomaten en lounges waar je heerlijk kunt ontspannen. Ook is er een postkantoor aanwezig en buiten de terminal vind je bussen, taxi's en een nieuw aangelegde metroverbinding om je naar je bestemming te brengen. Wil je een auto huren of heb je via Expedia.nl vooraf al een huurauto geboekt, dan kun je terecht bij de balies van de grote nationale en internationale autoverhuurbedrijven. De meeste hiervan vind je in Terminal 2, maar een aantal heeft ook een balie in Terminal 1. Elke 30 minuten rijdt er een shuttlebusje dat je van de ene naar de andere terminal kan brengen. Op de luchthaven is geen hotel, maar in Sofia zelf vind je een groot aantal accommodaties in alle sterrencategorieën, waarvan de helft bestaat uit driesterrenhotels.

Op reis naar Sofia met Expedia.nl

Expedia.nl biedt talloze vluchten naar Sofia [SOF] aan. Houd Expedia.nl in de gaten voor goedkope vliegtickets naar Sofia en zoek via de wizard naar een vroegboekticket of misschien zelfs een last minute. Handig is ook dat je met onze zoekwizard en filters de vluchten op kenmerken kunt sorteren en prijzen kunt vergelijken. Wist je trouwens dat je op Expedia.nl nog meer kunt besparen door een vlucht en hotel te combineren? Profiteer dus van een aantrekkelijke korting door via onze website de vlucht + hotel te boeken die bij je budget en vakantieplannen passen.

Hulp bij het boeken

Als je bij het boeken telefonische hulp nodig hebt, aarzel dan niet om ons op te bellen. De klantenservice is van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 21.00 uur bereikbaar op het nummer 020 200 84 59 (lokaal tarief). Houd het reisplannummer bij de hand wanneer je belt, zodat we je sneller kunnen helpen.

Informatie over vluchten naar Sofia

Luchthaven van aankomst Sofia
IATA-code aankomstluchthaven SOF
Naam aankomststad Sofia

Populaire vluchten naar Sofia

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 82 voor enkele vluchten en € 146 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.