Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Suriname

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Suriname

Wat dacht je van een vlucht naar Suriname? In dit Zuid-Amerikaanse land kun je bij het plaatsje Domburg aan het zandstrand White Beach liggen met uitzicht op het regenwoud. Natuurlijk bezoek je dan ook Fort Zeelandia en het presidentiële paleis op het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo. Of je reist naar het binnenlandse Brownsberg natuurreservaat met uitzicht over het Brokopondostuwmeer.

Vluchten naar Suriname

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) is er meerdere keren per week een directe vlucht met reguliere maatschappijen naar Johan Adolf Pengel International Airport (PBM) met een reistijd van ongeveer 9 uur. Deze luchthaven bij het dorp Zanderij is ook bekend onder de naam Paramaribo-Zanderij International Airport. Het is een kleine luchthaven met een aantal bestemmingen waarvan Amsterdam, Miami, Curaçao en Aruba de belangrijkste zijn. Ook vanaf Rotterdam Airport (RTM) zijn er reguliere vluchten naar Suriname, weliswaar met tussenstops en een minimale reistijd van ongeveer 13 uur. Brussels International Airport (BRU) en Flughafen Düsseldorf (DUS) bieden dagelijks reguliere vluchten aan met een tussenstop in Amsterdam en een minimale reistijd van 12 uur. Het tijdsverschil met Suriname is in onze zomertijd -5 uur en in onze wintertijd -4 uur.

Voorzieningen en accommodatie op de luchthaven van Suriname

In de aankomsthal van de luchthaven vind je een informatiedesk voor reizigers en een commercieel centrum met snacks en maaltijden, reisbureaus, een bakkerij, een souvenirwinkel met handgemaakte producten en een taxfreezone. De dichtstbijzijnde hotels liggen op zo'n 30 kilometer van de luchthaven en bieden hun gasten veelal een shuttleservice.

Vervoer naar het stadscentrum

Voor de luchthaven wachten bussen naar de hoofdstad Paramaribo op aankomende passagiers. De chauffeurs houden rekening met vertragingen. Links van de hoofduitgang vind je bovendien een officieel taxibedrijf. In ongeveer 1 uur rijd je met de taxi of een online gehuurde auto naar het 45 kilometer verderop gelegen Paramaribo.

Populaire vluchten naar Suriname

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.