Goedkope vluchten naar Turijn

Voordeligste vluchten naar Turijn

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 88 voor enkele vluchten en € 139 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Iberia
Iberia
ITA Airways
Air France
Lufthansa
KLM
KLM
ITA Airways
Lufthansa
Air France

Over Turijn

Overweeg je een vlucht naar Turijn te boeken? Verwacht dan een stad vol barokke architectuur, met Koninklijke paleizen, indrukwekkende kerken, en met de indrukwekkende Alpen op de achtergrond. De brede straten van de binnenstad nodigen uit voor een wandeling. Bezoek een van de interessante musea of ga shoppen onder de arcadebogen. Sluit de dag af met een bezoekje aan een van de sfeervolle Italiaanse bars.

Vlucht naar Turijn

Er vertrekt dagelijks twee à drie keer een rechtstreekse vlucht naar Turijn vanaf Schiphol Amsterdam (AMS) naar het Torino Caselle Airport (TRN). De vlucht duurt ongeveer 1.45 uur. Je kunt ook met een budgetmaatschappij vliegen vanaf Eindhoven Airport (EIN). Elke week vertrekt hier drie keer een rechtstreekse vlucht naar Turijn. Vergelijk online de vluchttijden en prijzen voor een gunstige vlucht.

Luchthaven van Turijn

Het Torina Casella Airport, het vliegveld van Turijn, ligt op 17 km van het centrum van de stad. Vanaf het vliegveld ben je met de pendelbus in 45 minuten in het centrum van Turijn. Deze shuttlebusservice vertrekt ongeveer elk kwartier in beide richtingen en tickets zijn verkrijgbaar in de aankomsthal. Buiten de hal bevindt zich de taxistandplaats waar je een taxi kunt nemen. Wil je liever je eigen vervoer hebben, dan is er een ruim aanbod aan autoverhuur op het vliegveld zelf. Een huurauto kun je online boeken, zodat je de auto direct na aankomst op kunt halen. Je kunt er ook voor kiezen om direct bij het vliegveld een hotel te kiezen. Er zijn hotels te vinden in alle prijsklassen.

De luchthaven beschikt over één terminal, wat het overzichtelijk houdt. Je vindt er een 14-tal winkels en banken, die zeven dagen per week open zijn. Bovendien zijn er diverse restaurants en bars. Daarnaast is er op het hele vliegveld gratis wifi te ontvangen.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Turijn, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Turijn op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Informatie over vluchten naar Turijn
Luchthaven van aankomstTurin Intl.
IATA-code aankomstluchthavenTRN
Naam aankomststadTurijn
Vluchtprijs€ 85

Populaire vluchten naar Turijn

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 88 voor enkele vluchten en € 139 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Iberia
KLM