Goedkope vluchten naar Verona

Voordeligste vluchten naar Verona

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 44 voor enkele vluchten en € 83 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia
Eurowings
Transavia
Eurowings
Lufthansa
British Airways
Lufthansa
Lufthansa
KLM

Over Verona

Verona is een fascinerende en aantrekkelijke stad in Italië. De vele attracties en oude gebouwen van meer dan 200 jaar oud nemen je mee terug naar haar rijke geschiedenis. Het indrukwekkende Amfitheater is het pronkstuk van Verona en trekt jaarlijks vele vakantiegangers. Naast de prachtige bezienswaardigheden staat Verona ook bekend om haar mooie winkels en goede restaurants.

Vluchten naar Verona

Verona is een romantische stad in het noorden van Italië waar elke dag op gevlogen wordt. Vanuit Schiphol (AMS) vliegen verschillende maatschappijen naar Verona. Vluchten worden door gerenommeerde maatschappijen gedaan, die rechtstreeks op Verona (VRN) aanvliegen. Sommige vluchten op Verona worden uitgevoerd met een stop op Rome Ciampino Airport (CIA). Er wordt meerdere keren per dag door lijndienstvluchten naar Verona gevlogen. Je kunt dus zelf kiezen op welk tijdstip een vlucht naar Verona voor jou het beste uitkomt. Wie vooraf online reserveert heeft direct inzicht in vliegtijden en kosten voor een ticket naar Verona.

Luchthaven van Verona

De luchthaven van Verona heet voluit Verona Villa Franca Airport en ligt op ongeveer 12 km van de stad. Tussen de luchthaven en de stad loopt geen treinverbinding, wel rijden er bussen die vakantiegangers naar hun hotel of appartement in de stad brengen. Door de gunstige ligging kun je ook prima met een huurauto Verona ontdekken. Vanaf de luchthaven rij je in iets meer dan een half uur naar het centrum van Verona. Op de luchthaven is een uitgebreid aanbod aan autoverhuurbedrijven, maar je hebt ook de mogelijkheid om per taxi verder te reizen. In de terminal is een geldautomaat aanwezig evenals een grenswisselkantoor. Verona is maar een kleine luchthaven, met één start- en landingsbaan. Ook het aanbod van taxfree winkels, bars en restaurants is tot een minimum beperkt.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Verona, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Verona op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Informatie over vluchten naar Verona
Luchthaven van aankomstValerio Catullo
IATA-code aankomstluchthavenVRN
Naam aankomststadVerona
Vluchtprijs€ 198

Populaire vluchten naar Verona

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 44 voor enkele vluchten en € 83 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia