Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Verona

Online je auto huren in Verona

Het romantische Verona is al eeuwenoud. Voor de Romeinen was het een uitvalsbasis voor hun veldtochten over de Alpen en in de middeleeuwen gold de macht van haar heersers, de della Scala-dynastie, tot in de verre omtrek. Ook voor toeristen is de stad een mooie uitvalsbasis, vanwaar je met de auto de omgeving kunt verkennen en zelfs een 'dagje Alpen' kunt doen. Op zo’n 20 kilometer ten noordwesten van de stad ligt het mooie Gardameer en zo’n 30 kilometer naar het oosten vind je het interessante natuurpark Lessinia. In de stad zelf kun je genieten van prachtige middeleeuwse straatjes en door palazzi omgeven pleinen. Hoogtepunten zijn het Romeinse amfitheater in het centrum waar je opera’s kunt bijwonen en het Casa di Giullietta, het ‘huis’ van Shakespeares Juliët. Huur je voorafgaand aan je bezoek online via Expedia een auto, dan kun je je gemakkelijk in de stad en de omgeving verplaatsen.

Autoverhuur in Verona

Welke auto je wilt huren, hangt helemaal van je reisdoelen en voorkeuren af. Via Expedia huur je online bij de grote nationale en internationale verhuurbedrijven en heb je keuze uit een zeer gevarieerd aanbod. Of je nu een compact, zuinig stadsautootje kiest of een luxe SUV, je huurt tegen voordelige prijzen en beschikt over moderne functionaliteiten en veiligheidsvoorzieningen. Bovendien kun je je auto op een handige locatie afhalen, zoals bijvoorbeeld op de luchthaven Villafranca van Verona, of aan de Circonvallazione Oriani en het Piazza Renato Simoni ten zuiden van het oude centrum van Verona, vlakbij het treinstation.

Rijden en parkeren in Verona

Als je van de snelweg komt, voert afslag 27 je rechtstreeks naar het historisch centrum. Houd er echter rekening mee, dat dit een zogenaamd ZLT-gebied is en dus met de auto beperkt toegankelijk. Eventueel kun je je auto in een van de twee overdekte parkeergarages net buiten het centrum achterlaten, aan het piazza Cittadella of de via Bentegodi, beide op zo'n 300 meter van het amfitheater. Voor parkeerplekken langs de straat geldt dat je een parkeerkaart moet kopen en onder de ruit moet leggen. Deze kun je bij tabakswinkeltjes kopen voor het aantal uren dat je opgeeft.

Ontdek Verona

Ontdek Verona met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.