Begin van hoofdinhoud
Icoon voor retourreis
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar Warschau

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Populaire vluchten naar Warschau

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Warschau

Wil je het 'nieuwe Manhattan' van Polen zien? Boek dan een vlucht naar Warschau, een stad die sinds de val van de muur boomt. De Stare Miasto, de na de tweede wereldoorlog gerestaureerde oude stad staat op de Unesco werelderfgoedlijst. Loop eens langs de Koningsweg die begint vanaf het het Slotplein met het Koninklijk paleis of bezoek het Chopin museum.

Vluchten naar Warschau

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) en Düsseldorf International Airport (DUS) vertrekken dagelijks meerdere keren per dag directe vluchten naar Warschau - Frédéric Chopin Airport (WAW) in respectievelijk 1 uur 50 minuten en 1 uur 40 minuten. Brussels International Airport (BRU) biedt dagelijks directe reguliere vluchten aan met 2 uur reistijd. Vanaf Eindhoven Airport (EIN) vliegen regelmatig budgetmaatschappijen met directe vluchten naar Warschau in 1 uur 50 minuten.

Voorzieningen en accommodatie op de luchthaven van Warschau

Warschau Airport is een moderne luchthaven met bekroonde voorzieningen voor mensen met een beperking. Shoppen is aangenaam in een uitgebreide taxfreezone met modewinkels en regionale producten. Relaxen kan in lounges voor vertrekkende passagiers. Er zijn geldautomaten, banken, wisselkantoren, bagagekluizen, nieuwskiosken, een oecumenische kapel, gratis wifi, reisbureaus, bars, cafés en restaurants met onder andere vegetarische en Poolse gerechten. Voor muziekliefhebbers is er een Chopin Music Spot waar je piano kunt spelen.

Vervoer naar het stadscentrum

Met bus, trein, taxi of een online gehuurde auto kun je naar het 10 kilometer verderop gelegen Warschau reizen. Voor de terminal A zijn 21 publieke bushaltes naar verschillende bestemmingen in Warschau en omgeving en een goede aansluiting op de vluchten. Er zijn twee treinbedrijven vanaf terminal A. De rode treinen van Szybka Kolej Miejska – SKM rijden met twee lijnen. Lijn S2 naar Sulejowek Milosna en met lijn S3 naar Warschau centrum. De groen, witte treinen van Koleje Mazowieckie rijden naar Warschau centrum. Taxi's wachten voor de terminal.

Informatie over vluchten naar Warschau

Luchthaven van aankomst Frederic Chopin
IATA-code aankomstluchthaven WAW
Naam aankomststad Warschau

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Sep 6, 2019

Heerlijk snel en makkelijke!!! Bedankt!

Mar 9, 2019

Nope

Dec 23, 2018

Very good flight. Thank you

Dec 15, 2018

It was cool

Sep 24, 2018

Geen wifi en stroom