Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Wat te doen in Warschau

Zie alle 4 activiteiten in Warschau

Wat kun je allemaal doen in Warschau?

Ontdek samen met Expedia hoe je kunt genieten van het beste dat Warschau te bieden heeft! Als je van plan bent om Warschau te bezoeken kunnen wij je laten zien wat de mooiste en best bezochte bezienswaardigheden zijn en je helpen om de meest interessante activiteiten en excursies te vinden. Of je nu lekker met je gezin naar Warschau reist een romantische trip voor twee wilt maken of een zakelijk bezoek brengt wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden op een onvergetelijke vakantie die aan al je verwachtingen voldoet.

Bezienswaardigheden in Warschau

Warschau biedt talloze leuke bezienswaardigheden. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de beste accommodaties in Warschau en laten je zien wat de mooiste plekjes zijn in de buurt van je hotel en de omliggende omgeving. Zo weet je precies waar je heen moet

wat er te zien is en wanneer. Bekijk alle bezienswaardigheden in een handig overzicht zodat je maximaal van je vakantie kunt genieten. Wij zorgen ervoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets mist.

Als je van plan bent om Warschau te bezoeken bekijk dan eens onze handige gidsen met een beschrijving van alle bezienswaardigheden in de regio zodat je voor je vertrek alvast alle leuke excursies kunt plannen. Warschau heeft voor elk wat wils. Dus of je je nu wilt uitleven tijdens een actieve zomervakantie je relatie wilt vieren met een romantisch rendez-vous of jezelf wilt verwennen met een ontspannen tripje naar een resort je zult je in Warschau zeker kunnen vermaken.

Evenementen in Warschau

Wil je je tijdens je verblijf graag onderdompelen in de lokale cultuur? Bekijk dan voor je op reis gaat of er tijdens je verblijf leuke evenementen in Warschau plaatsvinden. Van festivals tot lokale folklore bepalen wat een bezoekje waard is in Warschau kan veel kostbare tijd opslokken. Met onze hulp plan je je vakantie echter eenvoudiger dan ooit. Wat je ook wilt doen of je nu een gezinsvakantie in de buitenlucht wilt de plaatselijke keuken van Warschau wilt ontdekken of jezelf wilt onderdompelen in kunst & cultuur dankzij onze gidsen met alle evenementen van Warschau geniet je gegarandeerd van een zorgeloze vakantie in welk seizoen je ook komt. Fijne vakantie!

Kaart

Discover neighborhoods in Warschau

Centrum

Bezoekers van Centrum zijn lovend over zijn populaire winkels. Breng er een bezoek aan Pałac Kultury i Nauki (Paleis van Cultuur en Wetenschap) en Wetenschappelijk Centrum Copernicus. Als je de rest van het gebied wilt verkennen, kun je je verplaatsen met de metro vanaf Station Centrum.

BusinessHistorischWinkelen

Wola

Het historische erfgoed en de koffiehuizen zijn enkele unieke kenmerken van Wola. Verken het gebied en stop even bij Museum Opstand van Warschau of Warsaw Trade Tower.

SightseeingTourPretpark

Old Town

Old Town staat bekend voor zijn keuze aan eetgelegenheden. Ga tijdens je verblijf ook even langs bij Rynek Starego Miasta (Oude Stadsmarkt) en Oud stadsplein.

HistorischRomantischMonument

Sródmiescie

Bezoekers van Sródmiescie zijn lovend over zijn populaire winkels. Breng er een bezoek aan Pałac Kultury i Nauki (Paleis van Cultuur en Wetenschap) en Wetenschappelijk Centrum Copernicus. Als je de rest van het gebied wilt verkennen, kun je je verplaatsen met de metro vanaf Station Centrum.

HistorischMuseumMonument

Mokotów

Het winkelaanbod en het historische erfgoed zijn enkele unieke kenmerken van Mokotów. Verken het gebied en stop even bij Winkelcentrum Sadyba Best of Wodny Park.

MuseumWinkelenBudget

Ochota

Het winkelaanbod en het historische erfgoed zijn enkele unieke kenmerken van Ochota. Verken het gebied en stop even bij Blue City of Biblioteka Narodowa Polski.

Vriendelijke mensenBusinessWandelen