IFEMA

IFEMA
Kies twee of meer items en bespaar op je reis:
Er zijn maar weinig complexen voor beurzen, tentoonstellingen en congressen die zich op het gebied van comfort, voorzieningen en moderne bouwstijl kun meten met IFEMA, Institución Ferial de Madrid, het evenementencomplex in Madrid.

Voor mensen die voor hun werk naar Madrid reizen, is IFEMA het neusje van de zalm. Het complex ligt in de wijk Barajas, aan de rand van Madrid en niet ver van het vliegveld. Je zult je hier echt op je gemak voelen, aangezien je in het complex de beschikking hebt over allerlei voorzieningen. Bovendien ligt het metrostation op slechts een paar minuten afstand zodat het centrum van Madrid goed te bereiken is. Het centrum van Madrid is natuurlijk de ideale plek om in hippe restaurants te genieten van culinaire hoogstandjes. Aan de Gran Vía kun je een van de nieuwste musicals bijwonen, maar je kunt natuurlijk ook naar het Prado of het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía gaan om een interessante tentoonstellingen te bezoeken.

Dankzij de uitstekende faciliteiten die het IFEMA biedt, is dit een van de beste plekken in Spanje om een internationaal evenement te organiseren. Het complex beschikt over een expositiezaal met een oppervlakte van 200 vierkante meter en daarnaast zijn er twaalf zalen en drie congresruimtes. In de buurt vind je allerlei voorzieningen die tegemoet komen aan de behoeften van personen die een congres of beurs bijwonen.

In de buurt vind je alles wat je nodig hebt, van een golfbaan om even stoom af te blazen tot het grote Parque Juan Carlos I, waar je langs meren en rivieren kunt wandelen of een fietstocht kunt maken en zelfs kunt kanoën. Als je een voordelige reis naar IFEMA hebt gevonden en je wilt ook je partner meenemen, kun je een romantisch uitstapje maken naar Parquede El Capricho. Ben je fan van Real Madrid of voetbal in het algemeen? Breng dan een bezoek aan het Ciudad Deportiva del Real Madrid, het trainingscomplex van Real Madrid. Hier kun je toekijken hoe je favoriete voetbalclub een training aflegt.

Een van de grote voordelen van IFEMA is dat het zo goed te bereiken is. IFEMA is heel centraal gelegen zodat je vrijwel iedere plek in Madrid snel en makkelijk kunt bereiken. Zo ligt de Luchthaven Madrid-Barajas op zo'n tien minuten afstand en vind je het station Campo de las Naciones op een steenworp afstand van het complex.

Zorg dus dat je voor je volgende zakenreis alle aanbiedingen naar IFEMA bekijkt. Het biedt je alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf.

Plan een reis om IFEMA te zien

Hotel Beatriz Toledo Auditorium & Spa
Sercotel Toledo Renacimiento
Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Mogelijk gelden er extra voorwaarden.

Privé- & gepersonaliseerde tours

Alle 69 activiteiten bekijkenOpent een nieuwe tab