Madrid

Reisgids
Madrid
De levendige sfeer, fascinerende geschiedenis, vermaarde musea en schitterende architectuur maken Madrid tot een van de populairste steden van Europa.

Waar overnachten in Madrid

Default Image

Madrid Centro

4,5/5(178 beoordelingen over de buurt)

Madrid Centro staat bekend om zijn fascinerende musea en gerenommeerde kunstgalerijen. Er valt heel wat te ontdekken. Ontdek topattracties zoals Puerta del Sol en Gran Via en neem de metro bij Metrostation Sol of Metrostation Gran Via om de stad verder te ontdekken.

Madrid Centro
Default Image

Salamanca - Serrano

4,5/5(24 beoordelingen over de buurt)

WiZink Center en El Corte Inglés zijn topbezienswaardigheden in Salamanca - Serrano, naast de populaire winkels. Neem de metro bij Metrostation Serrano of Metrostation Velazquez om nog meer bezienswaardigheden in het gebied te verkennen.

Salamanca - Serrano
Madrid bevat historische architectuur, religieuze aspecten en een kerk of kathedraal

Retiro

3,5/5(8 beoordelingen over de buurt)

Retiro staat bekend om zijn keuze aan eetgelegenheden en fascinerende musea en er valt heel wat te beleven. Bezoek topbezienswaardigheden, zoals Parque El Retiro en Museo del Prado, en neem de metro bij Metrostation Sainz de Baranda of Metrostation Conde de Casal om de stad verder te verkennen.

Retiro
Default Image

Ibiza

Ontdek tijdens je stop in Ibiza zijn parken. Je kunt bij Metrostation Ibiza de metro nemen om het omliggende gebied te verkennen.

Ibiza
Spanje inclusief historische architectuur, nachtleven en vervallen gebouwen

Sol

Maak tijdens je verblijf in Sol wat tijd vrij voor bezienswaardigheden zoals Puerta del Sol of Plaza Mayor. Je kunt bij Metrostation Sol of Metrostation Callao de metro nemen om de stad verder te verkennen.

Sol