Goedkope vluchten naar Madrid

Populaire vluchten naar Madrid

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 53 voor enkele vluchten en € 85 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines
Brussels Airlines

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Madrid vliegveld genoemd?
Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas) is de enige luchthaven van Madrid.
Hoe ver is Luchthaven Madrid (MAD) van het centrum van Madrid?
MAD is 13 kilometer bij Madrid vandaan. Voorkom verrassingen door voor aankomst je reisschema naar het centrum uit te stippelen.
Kan ik nu naar Madrid vliegen?
Neem een kijkje op onze Covid-19 Travel Advisor om meer te ontdekken over de huidige reisbeperkingen voor Madrid voordat je hierheen vliegt. Alle details rondom COVID-19, van quarantainemaatregelen tot aan officiële gezondheidsadviezen, worden hier continu bijgehouden om jou van de juiste informatie te voorzien.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Madrid?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Madrid vind je op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Madrid met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Madrid, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je naar Madrid vliegt?
Op slechts 13 kilometer afstand van de binnenstad vind je Luchthaven Madrid (MAD), het enige vliegveld van Madrid.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Madrid?
Er zijn 57 luchtvaartmaatschappijen die Madrid verbinden met 173 vliegvelden over de hele wereld.
Welke airlines vliegen op Madrid?
Iberia en British Airways vliegen het vaakst naar Madrid. Een vlucht van Iberia pakken vanuit Londen is de meest gekozen reisoptie.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Madrid?
Een vakantie naar Madrid boeken is makkelijk met keuze uit 3.211 non-stop vluchten per week.
Vanaf welke bestemming vertrekken de populairste vluchten naar Madrid?
Het grootste aantal vluchten naar Madrid vertrekt vanuit Oeste, Stadscentrum of Ashford.
Hoelang duurt de vlucht naar Madrid?
Als je naar Madrid reist vanuit Oeste, duurt je vlucht ongeveer 1 uur en 20 minuten. Vertrek je vanuit Stadscentrum, dan ben je zo’n 2 uur en 31 minuten onderweg. Vanaf Ashford is de vliegtijd ongeveer 2 uur en 29 minuten.
Hoe vind je de goedkoopste vlucht naar Madrid?
Wees er vroeg bij met het reserveren van je vliegtickets. Dat is een van de tactieken die de verstandige reiziger geregeld toepast. Zo snel mogelijk je vliegtickets vastleggen, geeft je meestal meer keuze en betere deals. Een andere slimme tactiek om de goedkoopste vliegtickets te scoren, is om je opties goed te vergelijken. Als je bestemming verschillende vliegvelden heeft, loont het om ook de prijzen van minder populaire luchthavens te bekijken. Ten slotte, onthoud dat snel boeken voordeel oplevert. Zorg ervoor dat je weet wat de gangbare prijzen zijn en wees bereid om direct jouw stoel vast te leggen. De beste deals zijn meestal snel weg.Hoe overleef je je vlucht naar Madrid?Hier is alle benodigde informatie om een plezierige ervaring te maken van je vlucht. Steek wat op van onze tips en trucs en je bent in een mum van tijd in Madrid.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • Een vlucht kan best plezierig zijn met de juiste spullen in je handbagage. Denk in elk geval aan toiletartikelen. Handig om mee te nemen, zijn een tandenborstel en een haarborstel, een paar schone kleren, maar ook één of twee magazines. Houd ook een plekje vrij voor je smartphone en een oplader, de nodige medicijnen en een degelijk reiskussen. Wat zeker niet mag ontbreken, zijn natuurlijk je paspoort, overige reisdocumenten en wat contant geld.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van beperkt toegestane items per luchtvaartmaatschappij verschilt, kun je ervan uitgaan dat er niks in je handbagage mag dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden hiervan zijn schroevendraaiers, messen, verfspuitbussen en vuurwerk. Ook sportuitrusting, zoals skistokken, en andere items die letsel kunnen toebrengen aan passagiers, zoals vuurwapens en zwaarden, worden niet toegestaan in de cabine.

Welke kleren aan te doen als je gaat vliegen:

  • De eenvoudigste manier om het jezelf comfortabel te maken tijdens je vlucht is met de juiste kledingkeuze. Wees voorbereid op wisselende temperaturen met verschillende lagen. Zo krijg je het in elk geval niet koud als het fris wordt in de cabine. Je hoge hakken of sandalen kun je beter voor andere gelegenheden bewaren. In plaats daarvan raden we je aan te kiezen voor platte en dichte schoenen, zoals instappers of sneakers. Je krijgt er blije voeten voor terug.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening diepe veneuze trombose die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop door gebrek aan beweging. Je kunt het risico hierop op verschillende manieren reduceren. Trek een paar compressiesokken aan van goede kwaliteit, houd je vochthuishouding op peil en blijf niet te lang stilzitten. Loop regelmatig rond door de cabine of doe wat simpele oefeningen vanuit je stoel.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Madrid vliegt?
De truc is eenvoudig: bereid jezelf goed voor. We hebben wat tips voor je op een rij gezet waarmee je in een mum van tijd door de beveiligingscontrole heen bent. Dus Madrid, daar kom je:

  • De security wil eerst weten of je een geldig paspoort hebt en de juiste reisdocumenten. Zorg er dus voor dat je deze snel kunt tonen.
  • Vervolgens worden jij en je handkoffer aan een X-ray onderworpen. Om dit zo vlot mogelijk te doorlopen, kun je beter alles uit- of afdoen wat piepen veroorzaakt. Persoonlijke eigendommen zoals jas, riem en earbuds gaan apart door de scanner.
  • Al je elektronische apparaten, inclusief laptop en mobiele telefoon, dienen ook apart gescand te worden.
  • Wil je het vliegtuig in met je favoriete parfum? Geen probleem. Wanneer de verpakking per item niet groter is dan 100 milliliter én je deze in een afgesloten, doorzichtige zak hebt verpakt, mag het mee in je handbagage.
  • De juiste schoenenkeuze kan je veel tijd schelen. Laarzen en andere stevige stappers dien je vaak uit te doen en apart te scannen. Instappers meestal niet.
  • Scherpe voorwerpen (zoals zakmessen of schaartjes) zijn vanzelfsprekend niet toegestaan en worden zeker ingenomen door de beveiliging. Stop ze daarom veilig weg in de bagage die je incheckt.

Informatie over vluchten naar Madrid
Luchthaven van aankomstAdolfo Suarez Madrid-Barajas
IATA-code aankomstluchthavenMAD
Naam aankomststadMadrid
Vluchtprijs€ 50

Populaire vluchten naar Madrid

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 53 voor enkele vluchten en € 85 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines
Brussels Airlines