Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Kasugai Gardens

Deze rustige Japanse tuin met koivijvers en een theehuis is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad. 

Maak kennis met een wereld van traditionele stenen lantaarns, zenvormen en prachtig aangelegde perken in de Japanse Kasugai Gardens. Neem wat te drinken in het theehuis en kijk naar de kleurrijke vissen die in de vijver zwemmen.

De Kasugai Gardens werden in 1985 aangelegd als symbool voor de vriendschap tussen Kelowna en de Japanse stad Kasugai. De tuin is een rustpunt in het drukke stadscentrum. Wanneer je het park in loopt, zie je het symbolische standbeeld Circle of Friendship. Het is ontworpen door de Nederlander Geert Maas en fungeert als gedenkteken voor Yukihisa (Roy) Tanaka, die zijn leven wijdde aan de band tussen Canada en Japan.

Wandel over de grindpaden van de volledig omsloten tuin en waan je in een wereld ver weg van de drukke straten. Bewonder de traditionele Japanse details, zoals de stenen fonteinen en fijn bewerkte houten bruggen. Neem de eenvoud van het Japanse-tuinconcept in je op en stel je voor hoe zenmonniken in oeroude tempels hun ochtendrituelen volbrachten door patronen in het grind te harken. Vergeet niet in de vijver te kijken. Onder de lelies zwemmen mooie kois.

Neem in het theehuis even pauze met een kopje groene thee. Het kleine, afgeschutte plekje is een perfecte plek om je gewaar te worden hoe sereen de tuin is. Luister naar de kalmerende klank van kabbelend water en kijk naar de kleuren van de bomen om je heen. In de herfst is het extra mooi, wanneer de verschillende esdoornsoorten felrood en -oranje kleuren.

De Kasugai Gardens liggen vlak bij het stadscentrum, even ten oosten van de City Hall. Mensen die er in de buurt werken, komen hier rond lunchtijd en aan het eind van hun dag graag om even tot rust te komen. De tuin is open van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang is gratis. Diverse bussen stoppen in de buurt. 


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 140 hotels in de buurt van Kasugai Gardens weergeven
€ 62
Kelowna Inn and Suites

Kelowna Inn and Suites

1070 Harvey Ave, Kelowna
3,6
/ 5, op basis van 762 beoordelingen
3.5 van 5.0

Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Kelowna, binnen 2 km afstand van Capri-winkelcentrum, Kasugai Gardens en City Park. Ook BC Wine Museum and VQA Wine Shop en Prospera Place liggen binnen 3 km afstand.

€ 105
Delta Hotels by Marriott Grand Okanagan Resort

Delta Hotels by Marriott Grand Okanagan Resort

1310 Water St, Kelowna
4,3
/ 5, op basis van 962 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit wellness hotel ligt in Kelowna Central Business District, vlak bij Kunstgalerie Kelowna en Prospera Place. Ook BC Wine Museum and VQA Wine Shop en BC Orchard Industry Museum liggen binnen 5 minuten lopen.

€ 71
The Royal Anne Hotel

The Royal Anne Hotel

348 Bernard Ave, Kelowna
4,2
/ 5, op basis van 952 beoordelingen
3.0 van 5.0

Dit hotel ligt in Kelowna, binnen 5 minuten lopen van Kasugai Gardens en Okanagan Heritage Museum. Ook Okanagan Military Museum en City Park liggen binnen 10 minuten lopen.

€ 63
Hotel ZED Kelowna

Hotel ZED Kelowna

1627 Abbott Street, Kelowna
4,2
/ 5, op basis van 424 beoordelingen
3.0 van 5.0

Dit hotel ligt in Kelowna, binnen 10 minuten lopen van City Park, Kasugai Gardens en Brug Okanaganmeer. Ook Okanagan Heritage Museum en Okanagan Military Museum liggen binnen 15 minuten lopen.

€ 79
Prestige Beach House

Prestige Beach House

1675 Abbott St, Kelowna
3,4
/ 5, op basis van 229 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit milieuvriendelijke hotel ligt in Kelowna, binnen 10 minuten lopen van City Park, Brug Okanaganmeer en Kasugai Gardens. Ook Okanagan Heritage Museum en Okanagan Military Museum liggen binnen 15 minuten lopen.

€ 53
Oasis Inn

Oasis Inn

1884 Gordon Drive, Kelowna
3,2
/ 5, op basis van 141 beoordelingen
2.5 van 5.0

Dit motel in Kelowna ligt binnen 2 km afstand van Capri-winkelcentrum, Guisachan Heritage Park en Kelowna General Hospital. Ook Brug Okanaganmeer en Okanagan Military Museum liggen binnen 3 km afstand.

€ 79
The Royal Private Residence Club

The Royal Private Residence Club

1288 Water Street, Kelowna
4,7
/ 5, op basis van 76 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit wellness resort ligt in Kelowna Central Business District, vlak bij Kunstgalerie Kelowna en Prospera Place. Ook BC Wine Museum and VQA Wine Shop en BC Orchard Industry Museum liggen binnen 5 minuten lopen.

Downtown Kelowna Lakefront Penthouse Condo

Downtown Kelowna Lakefront Penthouse Condo

1585 Abbott St, Kelowna
4,8
/ 5, op basis van 5 beoordelingen
0.0 van 5.0

Dit appartement ligt in Kelowna, binnen 10 minuten lopen van City Park, Kasugai Gardens en Okanagan Heritage Museum. Ook Okanagan Military Museum en Kunstgalerie Kelowna liggen binnen 15 minuten lopen.