Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Kasugai Gardens

Deze rustige Japanse tuin met koivijvers en een theehuis is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad. 

Maak kennis met een wereld van traditionele stenen lantaarns, zenvormen en prachtig aangelegde perken in de Japanse Kasugai Gardens. Neem wat te drinken in het theehuis en kijk naar de kleurrijke vissen die in de vijver zwemmen.

De Kasugai Gardens werden in 1985 aangelegd als symbool voor de vriendschap tussen Kelowna en de Japanse stad Kasugai. De tuin is een rustpunt in het drukke stadscentrum. Wanneer je het park in loopt, zie je het symbolische standbeeld Circle of Friendship. Het is ontworpen door de Nederlander Geert Maas en fungeert als gedenkteken voor Yukihisa (Roy) Tanaka, die zijn leven wijdde aan de band tussen Canada en Japan.

Wandel over de grindpaden van de volledig omsloten tuin en waan je in een wereld ver weg van de drukke straten. Bewonder de traditionele Japanse details, zoals de stenen fonteinen en fijn bewerkte houten bruggen. Neem de eenvoud van het Japanse-tuinconcept in je op en stel je voor hoe zenmonniken in oeroude tempels hun ochtendrituelen volbrachten door patronen in het grind te harken. Vergeet niet in de vijver te kijken. Onder de lelies zwemmen mooie kois.

Neem in het theehuis even pauze met een kopje groene thee. Het kleine, afgeschutte plekje is een perfecte plek om je gewaar te worden hoe sereen de tuin is. Luister naar de kalmerende klank van kabbelend water en kijk naar de kleuren van de bomen om je heen. In de herfst is het extra mooi, wanneer de verschillende esdoornsoorten felrood en -oranje kleuren.

De Kasugai Gardens liggen vlak bij het stadscentrum, even ten oosten van de City Hall. Mensen die er in de buurt werken, komen hier rond lunchtijd en aan het eind van hun dag graag om even tot rust te komen. De tuin is open van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang is gratis. Diverse bussen stoppen in de buurt. 


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 240 accommodaties in de buurt van Kasugai Gardens bekijken
Delta Hotels by Marriott Grand Okanagan Resort € 593
Delta Hotels by Marriott Grand Okanagan Resort

Delta Hotels by Marriott Grand Okanagan Resort

1310 Water St, Kelowna
   
  4,3
  / 5, op basis van 1.161 beoordelingen
  4.0 van 5.0

  Dit wellness hotel ligt in het centrum van Kelowna, vlak bij Kunstgalerie Kelowna en Prospera Place. Ook BC Wine Museum and VQA Wine Shop en BC Orchard Industry Museum liggen binnen 5 minuten lopen.

  Hotel ZED Kelowna € 82
  Hotel ZED Kelowna

  Hotel ZED Kelowna

  1627 Abbott Street, Kelowna
    
   4,2
   / 5, op basis van 628 beoordelingen
   2.5 van 5.0

   Dit hotel ligt in Kelowna, vlak bij City Park en Okanagan Lake. Ook Kasugai Gardens en Brug Okanaganmeer liggen binnen 10 minuten lopen.

   Kelowna Inn and Suites € 98
   Kelowna Inn and Suites

   Kelowna Inn and Suites

   1070 Harvey Ave, Kelowna
     
    3,7
    / 5, op basis van 1.099 beoordelingen
    3.0 van 5.0

    Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Kelowna, binnen 2 km afstand van Capri-winkelcentrum, Kasugai Gardens en City Park. Ook BC Wine Museum and VQA Wine Shop en Prospera Place liggen binnen 3 km afstand.

    Accent Inns Kelowna € 102
    Accent Inns Kelowna

    Accent Inns Kelowna

    1140 Harvey Ave, Kelowna
      
     4,1
     / 5, op basis van 1.142 beoordelingen
     3.0 van 5.0

     Dit hotel ligt in het zakendistrict, binnen 2 km afstand van Capri-winkelcentrum, Okanagan Military Museum en Okanagan Heritage Museum. Ook Guisachan Heritage Park en Kasugai Gardens liggen binnen 2 km afstand.

     The Royal Anne Hotel € 96
     The Royal Anne Hotel

     The Royal Anne Hotel

     348 Bernard Ave, Kelowna
       
      4,2
      / 5, op basis van 1.084 beoordelingen
      3.0 van 5.0

      Dit hotel ligt in Kelowna, binnen 5 minuten lopen van Kasugai Gardens, Okanagan Lake en Okanagan Heritage Museum. Ook Okanagan Military Museum en City Park liggen binnen 10 minuten lopen.

      Coast Capri Hotel € 104
      Coast Capri Hotel

      Coast Capri Hotel

      1171 Harvey Ave, Kelowna
        
       4,2
       / 5, op basis van 857 beoordelingen
       3.5 van 5.0

       Dit gezinsvriendelijke hotel in Kelowna ligt vlak bij de luchthaven, binnen 2 km afstand van Capri-winkelcentrum, Guisachan Heritage Park en Kasugai Gardens. Ook Okanagan Military Museum en Okanagan Heritage Museum liggen binnen 2 km afstand.

       Sandman Hotel & Suites Kelowna € 97
       Sandman Hotel & Suites Kelowna

       Sandman Hotel & Suites Kelowna

       2130 Harvey Ave, Kelowna
         
        3,5
        / 5, op basis van 939 beoordelingen
        3.0 van 5.0

        Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Kelowna, binnen 2 km afstand van Orchard Park-winkelcentrum en Regionaal Park Mission Creek. Ook Capri-winkelcentrum en Mission Creek Golf Club liggen binnen 5 km afstand.

        The Royal Private Residence Club € 270
        The Royal Private Residence Club

        The Royal Private Residence Club

        1288 Water Street, Kelowna
          
         4,7
         / 5, op basis van 115 beoordelingen
         4.0 van 5.0

         Dit wellness resort ligt aan een meer, vlak bij Kunstgalerie Kelowna en Prospera Place. Ook BC Wine Museum and VQA Wine Shop en BC Orchard Industry Museum liggen binnen 5 minuten lopen.