Begin van hoofdinhoud
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Lincoln Park

Dit grote openbare park aan de oever van Lake Michigan heeft van alles te bieden, van musea, stranden en natuurreservaten tot sportvoorzieningen.

Lincoln Park is een strook van 11 kilometer met groen en musea en beslaat een gebied van 485 hectare aan de oever van Lake Michigan. Het park ligt net boven het centrum en grenst aan Ardmore Avenue aan de noordkant en aan Ohio Street aan de zuidkant. Er zijn zeven openbare stranden, een dierentuin, diverse musea, landschapstuinen, een kas, een zwembad en een theater. Lokale bewoners komen hier om te sporten, te wandelen, te joggen en te fietsen langs de vele paden van het park. Huur een tennisbaan of een basketbalveld of probeer uw geluk met boogschieten. Speel een rondje golf of sla een paar ballen over de afslagplaats. Overal in het park vindt u plattegronden om uw weg terug te vinden.

Het park dat is vernoemd naar Abraham Lincoln, was oorspronkelijk een kerkhof en een aantal van de grafstenen en een groot mausoleum zijn nu ook nog zichtbaar. Verspreid over het terrein vindt u veel historische beelden, waaronder een beroemd standbeeld van Lincoln van de hand van de beeldhouwer Augustus Saint-Gaudens.

Bezoek in de zomer de stranden langs het meer, waar strandwachten de boel in de gaten houden en het water koel maar aangenaam is. Vissen is het hele jaar door mogelijk of huur een boot voor nog meer plezier op het water. In de zomer zijn er ook buitenconcerten in het Theater bij het meer (planning te vinden op de website van het park).

Het park is deels opgezet om de natuur binnen de stad te beschermen en er zijn een aantal reservaten voor dieren. In de North Pond Nature Sanctuary wonen vogels, schildpadden, kikkers en bevers. De Bill Jarvis Migratory Bird Sanctuary in het noorden van het park telt meer dan 150 soorten en de 6 hectare grote Montrose Point Bird Sanctuary trekt tienduizenden vogels aan met zijn bos- en prairie-omgevingen. In alle reservaten zijn wandelpaden en kijkplatforms die het hele jaar door zijn geopend.

In Lincoln Park of een van de vier andere wijken die aan het park grenzen, vindt u restaurants, bars en winkels.


Lincoln Park Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Lincoln Park

Alle 1.361 accommodaties in de buurt van Lincoln Park bekijken
The Majestic Hotel € 82
The Majestic Hotel

The Majestic Hotel

528 W Brompton Ave, Chicago, IL
   
  3.0 van 5.0 Sterren

  Dit in boetiekstijl ingerichte hotel ligt in Lakeview, binnen 3 km afstand van Lincoln Park, Wrigley Field en Briar Street Theatre. Ook Dierentuin Lincoln Park en Vic Theater liggen binnen 5 km afstand. Addison Station (Red Line) ligt op 11 minuten lopen en naar Sheridan Station is het 17 minuten lopen.

  Best Western Plus Hawthorne Terrace Hotel € 104
  Best Western Plus Hawthorne Terrace Hotel

  Best Western Plus Hawthorne Terrace Hotel

  3434 N. Broadway Avenue, Chicago, IL
    
   2.5 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Lakeview, binnen 15 minuten lopen van Briar Street Theatre en Lincoln Park. Ook Wrigley Field en Vic Theater liggen binnen 2 km afstand. Addison Station (Red Line) ligt op 12 minuten lopen en naar Belmont Station (Red Line) is het 14 minuten lopen.

   Wrigley Hostel € 53
   Wrigley Hostel

   Wrigley Hostel

   3514 N. Sheffield, Chicago, IL
     
    1.5 van 5.0 Sterren

    Dit hostel ligt in Lakeview, binnen 10 minuten lopen van Wrigley Field en Vic Theater. Ook Briar Street Theatre en Lincoln Park liggen binnen 2 km afstand. Addison Station (Red Line) ligt op maar 2 minuten lopen en naar Belmont Station (Red Line) is het 9 minuten lopen.

    The Wheelhouse Hotel € 191
    The Wheelhouse Hotel

    The Wheelhouse Hotel

    3475 N. Clark St., Chicago, IL
      
     3.5 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Lakeview, binnen 10 minuten lopen van Wrigley Field en Vic Theater. Ook Briar Street Theatre en Lincoln Park liggen binnen 2 km afstand. Addison Station (Red Line) ligt op maar 4 minuten lopen en naar Belmont Station (Red Line) is het 9 minuten lopen.

     City Suites Hotel € 88
     City Suites Hotel

     City Suites Hotel

     933 W Belmont Ave, Chicago, IL
       
      3.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Lakeview, binnen 5 minuten lopen van Vic Theater en Briar Street Theatre. Ook Wrigley Field en DePaul University-Lincoln Park liggen binnen 2 km afstand. Belmont Station (Red Line) ligt op maar 2 minuten lopen en naar Wellington Station is het 7 minuten lopen.

      Hotel Zachary Chicago, a Tribute Portfolio Hotel € 141
      Hotel Zachary Chicago, a Tribute Portfolio Hotel

      Hotel Zachary Chicago, a Tribute Portfolio Hotel

      3630 N Clark St, Chicago, IL
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit hotel ligt in Lakeview, binnen 15 minuten lopen van Wrigley Field en Vic Theater. Ook Briar Street Theatre en Lincoln Park liggen binnen 2 km afstand. Addison Station (Red Line) ligt op maar 4 minuten lopen en naar Sheridan Station is het 11 minuten lopen.