Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Museu de les Ciències Príncipe Felipe

Leer over het mysterieuze menselijke genoom en vooruitstrevend ruimteonderzoek bij dit interactieve wetenschapsmuseum.

Museu de les Ciències Príncipe Felipe is een uitzonderlijk museum dat het doel heeft om mensen van alle leeftijden te helpen wetenschap te begrijpen via actieve tentoonstellingen. Kijk hoe kuikentjes geboren worden, ervaar het genereren van elektriciteit en leer over klimaatverandering, bewakingstechnologie en andere fascinerende onderwerpen.

Het museum werd in het jaar 2000 geopend en is door architect Santiago Calatrava ontworpen in de vorm van een walvisskelet. Het motto 'Verboden niet aan te raken, te voelen, of niet te denken' weerspiegelt zijn uitgaanspunt van interactief leren. De tentoonstellingen liggen verspreid over drie verdiepingen die in totaal 26.000 vierkante meter beslaan.

Op de eerste verdieping kom je het Explatorio tegen, waar verschillende wetenschappelijke fenomenen worden gereproduceerd en verklaard. Ook staat hier een DNA-beeld van 15 meter hoog en hangt er de slinger van Foucault aan het plafond van het gebouw. Met zijn lengte van 34 meters is het een van de grootste slingers ter wereld. 

Begeef je naar de tweede verdieping om El Legado de la Cienca te zien (erfgoed van de wetenschap), waar het onderzoek centraal staat van drie Nobelprijswinnaars: Santiago Ramón y Cajal, Severo Ochoa en Jean Dausset. Een andere aanrader is Bosque de Cromosomas, op de derde verdieping. Deze ruimte is gewijd aan de belangrijke ontdekking van de DNA-structuur door Watson en Crick in de jaren 50. De tentoonstelling bevat 23 paren chromosoommodellen op grote schaal, met elk een interactieve module over de functie van een bepaalde set genen. 

Mis niet de Gravedad Cero-tentoonstelling, opgezet in samenwerking met het European Space Agency (ESA). Bekijk een aantal boeiende foto's die door de Hubble-ruimtetelescoop zijn gemaakt tijdens zijn 20 jaar in de ruimte en leer over huidige en toekomstige ruimtemissies van ESA. Mogelijk vinden er tijdens je bezoek ook een aantal tijdelijke tentoonstellingen plaats. Deze zijn normaal gesproken op de derde verdieping te vinden.

Museu de les Ciències Príncipe Felipe maakt onderdeel uit van het Ciutat de les Arts i les Ciències van Valencia, ten zuidoosten van het centrum. Openingstijden verschillen per dag van de week en tijd van het jaar, dus je kunt deze het beste vooraf controleren. Profiteer van korting door een combinatiepas te kopen waarbij ook toegang tot het Hemisfèric IMAX-theater en L'Oceanogràfic is inbegrepen.


Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe

Alle 1.165 accommodaties in de buurt van Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe bekijken
Hotel Primus Valencia € 79
Hotel Primus Valencia

Hotel Primus Valencia

Calle Menorca 22, Valencia, Valencia
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit wellness hotel ligt in Camins al Grau, vlak bij Centro Comercial Aqua en Ciudad de las Artes y las Ciencias. Ook Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe en Aquarium l'Oceanogràfic liggen binnen 15 minuten lopen. Station Marítim Serrería ligt op 14 minuten lopen en naar Station Ayora is het 14 minuten lopen.

  Hotel ILUNION Aqua 3 € 60
  Hotel ILUNION Aqua 3

  Hotel ILUNION Aqua 3

  Calle de Luis Garcia Berlanga, 19-21, Valencia, Valencia
    
   3.0 van 5.0 Sterren

   Dit milieuvriendelijke hotel ligt in Camins al Grau, vlak bij Centro Comercial Aqua en Ciudad de las Artes y las Ciencias. Ook Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe en Aquarium l'Oceanogràfic liggen binnen 15 minuten lopen. Station Marítim Serrería ligt op 17 minuten lopen en naar Station Ayora is het 18 minuten lopen.

   Barceló Valencia € 81
   Barceló Valencia

   Barceló Valencia

   Avenida Francia 11, Valencia, Valencia
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit wellness hotel ligt in Camins al Grau, binnen 10 minuten lopen van Hemisfèric en Centro Comercial Aqua. Ook Palau de la Música en Aquarium l'Oceanogràfic liggen binnen 2 km afstand. Station Amistat ligt op 16 minuten lopen en naar Station Ayora is het 18 minuten lopen.

    Holiday Inn Express Valencia Ciudad de las Ciencias € 64
    Holiday Inn Express Valencia Ciudad de las Ciencias

    Holiday Inn Express Valencia Ciudad de las Ciencias

    Carrer de l'Escritor Rafael Ferreres 22, Valencia, Valencia
      
     3.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Quatre Carreres, binnen 10 minuten lopen van Ciudad de las Artes y las Ciencias en Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe. Ook Aquarium l'Oceanogràfic en Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía liggen binnen 15 minuten lopen. Station Valencia Fuente San Luis ligt op 22 minuten lopen.

     Senator Parque Central Hotel € 77
     Senator Parque Central Hotel

     Senator Parque Central Hotel

     Plaza Manuel Sanchis Guarner, Valencia, Valencia
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Centrum van Valencia, binnen 2 km afstand van Mercat de Russafa, Ciudad de las Artes y las Ciencias en Plaza Ayuntamiento (plein). Ook Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía en Gulliver Park liggen binnen 2 km afstand. Station Bailén ligt op 13 minuten lopen en naar Station Xativa is het 16 minuten lopen.

      Hotel ILUNION Aqua 4 € 68
      Hotel ILUNION Aqua 4

      Hotel ILUNION Aqua 4

      C/Luis García Berlanga, 19-21, Valencia, Valencia
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit milieuvriendelijke hotel ligt in Camins al Grau, vlak bij Centro Comercial Aqua en Ciudad de las Artes y las Ciencias. Ook Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe en Aquarium l'Oceanogràfic liggen binnen 15 minuten lopen. Station Marítim Serrería ligt op 17 minuten lopen en naar Station Ayora is het 18 minuten lopen.

       NH Valencia Las Artes € 68
       NH Valencia Las Artes

       NH Valencia Las Artes

       Avda Instituto Obrero de Valencia 28, Valencia, Valencia
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Quatre Carreres, binnen 5 minuten lopen van Ciudad de las Artes y las Ciencias en Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Ook Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe en Aquarium l'Oceanogràfic liggen binnen 15 minuten lopen. Station Amistat ligt op 24 minuten lopen en naar Station Ayora is het 25 minuten lopen.

        Hostal Cama del Mar € 40
        Hostal Cama del Mar

        Hostal Cama del Mar

        CALLE BELLO 6, Valencia
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit hostal ligt in Poblats Maritims, binnen 2 km afstand van Playa de la Malvarrosa en Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe. Ook Aquarium l'Oceanogràfic en Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía liggen binnen 3 km afstand. Station Marítim Serrería ligt op 10 minuten lopen en naar Station Ayora is het 15 minuten lopen.