Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan

Expedia biedt handige informatie over hotels, vluchten en bezienswaardigheden in Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan aan. Maak gebruik van Expedia's expertise en boek de beste deals!

Ben je van plan een stedentrip naar Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan te boeken? Expedia biedt een ruim assortiment aan hotels en andere overnachtingsopties in Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan nabij Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan aan, waardoor je verblijf net dat beetje extra speciaal zal zijn. Voor je vertrek is het verstanding om de Expedia reis gids over Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan te raadplegen, om zo alles te weten te komen over het prachtige Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan!


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan

Alle 625 accommodaties in de buurt van Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan bekijken
Queena Plaza Hotel Tainan € 93
Queena Plaza Hotel Tainan

Queena Plaza Hotel Tainan

No.99, Yongan 1st St, Yongkang Dist, Tainan
   
  4.5 van 5.0 Sterren

  Dit luxe hotel ligt in Yongkang, binnen 5 km afstand van Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan, Servicecentrum van Industriegebied van Yongkang en Taiwanees Museum voor Metaalwerk. Ook Confucius-tempel van Tainan en Chihkan Tower liggen binnen 10 km afstand. Station Tainan Yongkang ligt op 23 minuten lopen.

  Friendly Inn € 42
  Friendly Inn

  Friendly Inn

  No. 843, Zhongzheng South Road, Yongkang Dist., Tainan
    
   3.5 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Yongkang, binnen 5 km afstand van Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan, Kaiyuansi en Servicecentrum van Industriegebied van Yongkang. Ook Chihkan Tower en Confucius-tempel van Tainan liggen binnen 10 km afstand.

   OHYA Boutique Motel-Yongkang € 58
   OHYA Boutique Motel-Yongkang

   OHYA Boutique Motel-Yongkang

   No.159, Zhongzheng N. Rd, Yongkang Dist., Tainan
     
    3.5 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Yongkang, binnen 5 km afstand van Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan, Servicecentrum van Industriegebied van Yongkang en Taiwanees Museum voor Metaalwerk. Kaiyuansi ligt op 4,9 km. Station Tainan Yongkang ligt op 22 minuten lopen.

    Justwin Grand Hotel € 83
    Justwin Grand Hotel

    Justwin Grand Hotel

    No.56-20, Zhongzheng N. Rd., Yongkang Dist., Tainan
      
     3.5 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Yongkang, op 2,4 km van Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan en op 4,5 km van Servicecentrum van Industriegebied van Yongkang. Ook Yongkang-park en School voor Groene Technologie liggen binnen 10 km afstand. Station Tainan Yongkang ligt op 24 minuten lopen.

     Les Hotel Tainan € 59
     Les Hotel Tainan

     Les Hotel Tainan

     No.347-1, Zhongzheng N. Rd., Tainan
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Yongkang, binnen 5 km afstand van Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan, Servicecentrum van Industriegebied van Yongkang en Taiwanees Museum voor Metaalwerk. Ook Wetenschapspark van Zuid-Taiwan en Cultureel Dorp Ten Drum liggen binnen 20 km afstand. Station Tainan Yongkang ligt op 17 minuten lopen.

      Lixin Grand Hotel € 71
      Lixin Grand Hotel

      Lixin Grand Hotel

      No.218, Zhongzheng N. Rd., Yongkang Dist., Tainan
        
       3.5 van 5.0 Sterren

       Dit hotel ligt in Yongkang, binnen 5 km afstand van Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan, Servicecentrum van Industriegebied van Yongkang en Taiwanees Museum voor Metaalwerk. Kaiyuansi ligt op 4,9 km. Station Tainan Yongkang ligt op 18 minuten lopen.

       Cambridge Yang Kang Hotel € 43
       Cambridge Yang Kang Hotel

       Cambridge Yang Kang Hotel

       No.128 Xinhang Street, Yongkang District, Tainan
         
        3.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Yongkang, binnen 5 km afstand van Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan, Servicecentrum van Industriegebied van Yongkang en Taiwanees Museum voor Metaalwerk. Kaiyuansi ligt op 4,9 km. Station Tainan Yongkang ligt op 21 minuten lopen.

        Yifeng Business Motel € 47
        Yifeng Business Motel

        Yifeng Business Motel

        347-1 Zhongzheng North Road, Yongkang District, Tainan
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit motel ligt in Yongkang, binnen 5 km afstand van Nationaal Geschiedkundig Museum van Taiwan, Servicecentrum van Industriegebied van Yongkang en Taiwanees Museum voor Metaalwerk. Ook Chihkan Tower en Confucius-tempel van Tainan liggen binnen 10 km afstand. Station Tainan Yongkang ligt op 18 minuten lopen.