Topactiviteiten in Fuengirola

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Fuengirola

Leuke activiteiten in het zonnige Fuengirola

In de gezellige badplaats Fuengirola, gelegen aan de Spaanse Costa del Sol, kun je genieten van een fantastische strandvakantie. Daarnaast zijn er verschillende bezienswaardigheden te vinden in Fuengirola, zoals het Arabische kasteel Castillo Sohail en het Plaza de Toros. Verder kun je verschillende activiteiten ondernemen, niet alleen in Fuengirola zelf, maar ook in steden in de omgeving. Zo kun je naar Gibraltar of de historische stad Granada gaan tijdens een leuke excursie vanuit Fuengirola.

Dingen om te doen in Fuengirola

Je kunt veel leuke activiteiten in Fuengirola ondernemen. Koop bijvoorbeeld toegang tot Bioparc Fuengirola, een dierentuin waar je bijvoorbeeld een erg leuke tijd met je kinderen zult hebben. Dit park probeert de natuurlijke leefomstandigheden van dieren uit onder meer Zuidoost-Azië en Madagaskar zo goed mogelijk na te bootsen. Je kunt hier luipaarden, tijgers, stokstaartjes, varanen en nog veel meer exotische dieren bewonderen. Je mag ook diverse andere bezienswaardigheden in Fuengirola niet missen, zoals het kasteel Castillo Sohail. Dit kasteel is in de 10e eeuw gebouwd en ligt op een heuvel. Wil je graag niet ver van deze bezienswaardigheden verblijven? Dan kun je eens kijken bij de pagina met hotels in Fuengirola om een goed gelegen accommodatie te selecteren.

Uitstapjes vanuit Fuengirola

Fuengirola is ook een goed startpunt voor diverse excursies in de omgeving. Je kunt bijvoorbeeld op dagexcursie naar de rots van Gibraltar gaan. Onder leiding van een gids zul je de interessante geschiedenis en bezienswaardigheden verkennen, waaronder de Grot van St. Michael. Daarnaast is het mogelijk om een dag naar Marokko te gaan als je kiest voor een tour naar de leuke stad Tanger. Je kunt in deze stad de sfeervolle straten van de Medina verkennen en leuke souvenirs kopen. Daarnaast kun je genieten van een traditionele lunch. Heb je altijd al het indrukwekkende fort Alhambra in Granada willen zien? Ook dat is een optie tijdens een excursie. Bewonder in dit paleis de weelderige kamers en tuinen en geniet van de architectuur van de Patio de los Arrayanes en de Patio de los Leones.

Culinaire activiteiten aan de Costa del Sol

Tijdens een vakantie in Fuengirola kun je ook veel genieten van het heerlijke eten dat de regio te bieden heeft. Om meer te weten te komen over lokale lekkernijen kun je bijvoorbeeld meegaan met een tapastour in de oude stad van Málaga. Samen met een gids kom je langs het lekkerste eten, dat je bovendien kunt proeven. Als je graag zelf wilt koken, kun je meedoen met een kookworkshop paella bereiden. Eerst zul je inkopen doen op de lokale markt, waarna de chef je leert hoe je een traditionele paella bereidt. Wil je graag genieten van alles wat Fuengirola en de Costa del Sol te bieden heeft? Ga dan naar de pagina met vluchten naar Fuengirola om een leuke reis te boeken.


Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Populaire activiteiten