Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Topactiviteiten per categorie

Wat te doen in Torremolinos

Zie alle 15 activiteiten in Torremolinos

Wat kun je allemaal doen in Torremolinos?

Ontdek samen met Expedia hoe je kunt genieten van het beste dat Torremolinos te bieden heeft! Als je van plan bent om Torremolinos te bezoeken kunnen wij je laten zien wat de mooiste en best bezochte bezienswaardigheden zijn en je helpen om de meest interessante activiteiten en excursies te vinden. Of je nu lekker met je gezin naar Torremolinos reist een romantische trip voor twee wilt maken of een zakelijk bezoek brengt wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden op een onvergetelijke vakantie die aan al je verwachtingen voldoet.

Bezienswaardigheden in Torremolinos

Torremolinos biedt talloze leuke bezienswaardigheden. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de beste accommodaties in Torremolinos en laten je zien wat de mooiste plekjes zijn in de buurt van je hotel en de omliggende omgeving. Zo weet je precies waar je heen moet

wat er te zien is en wanneer. Bekijk alle bezienswaardigheden in een handig overzicht zodat je maximaal van je vakantie kunt genieten. Wij zorgen ervoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets mist.

Als je van plan bent om Torremolinos te bezoeken bekijk dan eens onze handige gidsen met een beschrijving van alle bezienswaardigheden in de regio zodat je voor je vertrek alvast alle leuke excursies kunt plannen. Torremolinos heeft voor elk wat wils. Dus of je je nu wilt uitleven tijdens een actieve zomervakantie je relatie wilt vieren met een romantisch rendez-vous of jezelf wilt verwennen met een ontspannen tripje naar een resort je zult je in Torremolinos zeker kunnen vermaken.

Evenementen in Torremolinos

Wil je je tijdens je verblijf graag onderdompelen in de lokale cultuur? Bekijk dan voor je op reis gaat of er tijdens je verblijf leuke evenementen in Torremolinos plaatsvinden. Van festivals tot lokale folklore bepalen wat een bezoekje waard is in Torremolinos kan veel kostbare tijd opslokken. Met onze hulp plan je je vakantie echter eenvoudiger dan ooit. Wat je ook wilt doen of je nu een gezinsvakantie in de buitenlucht wilt de plaatselijke keuken van Torremolinos wilt ontdekken of jezelf wilt onderdompelen in kunst & cultuur dankzij onze gidsen met alle evenementen van Torremolinos geniet je gegarandeerd van een zorgeloze vakantie in welk seizoen je ook komt. Fijne vakantie!

Kaart

Discover neighborhoods in Torremolinos

Carihuela

Reizigers die naar Carihuela trekken zijn lovend over zijn prachtige stranden. Als je nog tijd hebt om op verkenning te gaan, stop dan zeker bij La Carihuela en Bajondillo.

StrandenJachthavensBars

Stadscentrum van Torremolinos

De ongerepte stranden en de geweldige bars van Stadscentrum van Torremolinos staan bovenaan het lijstje bij veel bezoekers. Stop bij Plaza Costa del Sol of Plaza Costa del Sol om je reis compleet te maken.

StrandenFestivalsBars