Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Torremolinos

Torremolinos is een heerlijk vakantieoord. De moderne Zuid-Spaanse badplaats heeft brede zandstranden, tal van uitgaansmogelijkheden en vele restaurants om de Spaanse keuken te proeven. Online autoverhuur in Torremolinos is dé manier om de op een na grootste stad van de Costa del Sol te ontdekken.

Autoverhuur in Torremolinos

Voor online autoverhuur in Torremolinos vind je verschillende bedrijven waaruit je kunt kiezen. Er is een ruime keuze aan auto's, van voordelige compacts met beperkte capaciteit tot luxemodellen of SUV's met enorm veel ruimte. Het aanbod beslaat vele merken in diverse prijsklassen. Het kilometeraantal is onbeperkt en alle huurauto’s zijn voorzien van airco. Ook wat betreft afhaalpunten is het aanbod niet gering. Je kunt ze in de hele omgeving vinden, zelfs op de luchthaven of bij je hotel.

De rijstijl in Torremolinos verschilt niet erg van het Nederlandse autoverkeer. Binnen het Spaanse wegennet gelden soms wel andere verkeersregels, dus het is aan te raden om vooraf na te gaan wat wel en niet mag. Zo is het automobilisten bijvoorbeeld niet toegestaan om koptelefoons of vergelijkbare apparaten te dragen. Bellen met oordopjes in is dus eveneens verboden. Ten slotte is het natuurlijk verstandig om op je snelheid te letten, aangezien er geregeld flitspalen langs de weg staan.

Torremolinos met de auto verkennen

In Torremolinos is het altijd aangenaam vertoeven. Zelfs in de winter is het met een gemiddelde dagtemperatuur van 19 graden dikwijls zonnig genoeg voor een dagje strand. Toch is Torremolinos meer dan een stad met alleen gezellig strandvertier. In het centrum en langs de boulevard is een groot aanbod aan restaurants te vinden waar je kunt genieten van de traditionele Spaanse keuken. Online autoverhuur in Torremolinos geeft je de vrijheid om zelf het aanbod te ontdekken, en te genieten van de kust, de stad en het binnenland in één vakantie!

Ontdek Torremolinos

Ontdek Torremolinos met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.