Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Topactiviteiten per categorie

Wat te doen in Hobart

Zie alle 7 activiteiten in Hobart

Wat kun je allemaal doen in Hobart?

Ontdek samen met Expedia hoe je kunt genieten van het beste dat Hobart te bieden heeft! Als je van plan bent om Hobart te bezoeken kunnen wij je laten zien wat de mooiste en best bezochte bezienswaardigheden zijn en je helpen om de meest interessante activiteiten en excursies te vinden. Of je nu lekker met je gezin naar Hobart reist een romantische trip voor twee wilt maken of een zakelijk bezoek brengt wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden op een onvergetelijke vakantie die aan al je verwachtingen voldoet.

Bezienswaardigheden in Hobart

Hobart biedt talloze leuke bezienswaardigheden. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de beste accommodaties in Hobart en laten je zien wat de mooiste plekjes zijn in de buurt van je hotel en de omliggende omgeving. Zo weet je precies waar je heen moet

wat er te zien is en wanneer. Bekijk alle bezienswaardigheden in een handig overzicht zodat je maximaal van je vakantie kunt genieten. Wij zorgen ervoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets mist.

Als je van plan bent om Hobart te bezoeken bekijk dan eens onze handige gidsen met een beschrijving van alle bezienswaardigheden in de regio zodat je voor je vertrek alvast alle leuke excursies kunt plannen. Hobart heeft voor elk wat wils. Dus of je je nu wilt uitleven tijdens een actieve zomervakantie je relatie wilt vieren met een romantisch rendez-vous of jezelf wilt verwennen met een ontspannen tripje naar een resort je zult je in Hobart zeker kunnen vermaken.

Evenementen in Hobart

Wil je je tijdens je verblijf graag onderdompelen in de lokale cultuur? Bekijk dan voor je op reis gaat of er tijdens je verblijf leuke evenementen in Hobart plaatsvinden. Van festivals tot lokale folklore bepalen wat een bezoekje waard is in Hobart kan veel kostbare tijd opslokken. Met onze hulp plan je je vakantie echter eenvoudiger dan ooit. Wat je ook wilt doen of je nu een gezinsvakantie in de buitenlucht wilt de plaatselijke keuken van Hobart wilt ontdekken of jezelf wilt onderdompelen in kunst & cultuur dankzij onze gidsen met alle evenementen van Hobart geniet je gegarandeerd van een zorgeloze vakantie in welk seizoen je ook komt. Fijne vakantie!

Kaart

Discover neighborhoods in Hobart

Hobart Central Business District

Het adembenemende uitzicht op het water en de populaire winkels zijn slechts enkele hoogtepunten in Hobart Central Business District. Stop bij Salamanca Market of Salamanca Place tijdens je verkenningstocht van het gebied.

RomantischHavensVriendelijke mensen