Zoeken naar vervoer van of naar de luchthaven

Luchthavenvervoer naar je hotel

Je kunt met Expedia zoeken naar vervoer van het vliegveld waarop je landt naar je hotel. Hoewel sommige accommodaties hun eigen ophaalservice vanaf het vliegveld aanbieden, kun je bij deze zoekmethode verschillende beschikbare privéshuttlemogelijkheden naar het hotel bekijken. Of je nu zoekt naar een towncar, limousine of personenbus/SUV, er zijn talloze opties die je kunt bekijken.

Hoeveel kost vervoer van of naar de luchthaven?

Gebruik onze widget voor een volledig overzicht van vervoersopties van de luchthaven naar je hotel. Prijzen kunnen variëren op basis van hoe ver het hotel zich van de luchthaven bevindt, naar welke staat of land je vliegt, de type en grootte van het voertuig en de servicevoordelen die zijn inbegrepen. Luchthaventransfers zijn niet de goedkoopste optie, maar kunnen de voorkeur bieden aan een taxi. Controleer de servicedetails om na te gaan of de aanbieder toegankelijkheidsopties, een 24-uurs service, een meet-and-great-service of autostoeltjes voor kleine kinderen biedt, of enige tolkosten zijn inbegrepen en of er bagagelimieten gelden. Er zijn veel overwegingsfactoren.

Alternatieven op transfers

Als transfers niets voor je zijn of niet binnen je budget passen, bekijk dan zeker andere vervoersopties vanaf het vliegveld. Je kunt bijvoorbeeld een auto huren.