Autoverhuur voor lange termijn

Gratis annulering bij alle auto's

Je kunt je reservering annuleren als je plannen veranderen. Want flexibiliteit is belangrijk.

Kan ik een auto voor een lange periode huren?

Ja, bij Expedia werken we samen met vertrouwde autoverhuurders die langetermijnverhuur voor auto's bieden voor alle autotypes, van midsize SUV's tot luxury auto's. Bekijk bijvoorbeeld huurauto's in Amsterdam of autoverhuur in Utrecht, waar je een auto voor een maand kunt huren om elke fantastische stad te ontdekken.

Wie heeft de beste autoverhuurprijzen voor langetermijnverhuur?

Bij Expedia bieden we fantastische huurautoprijzen op week- en maandbasis van verschillende vertrouwde verhuurders. Vergelijk de prijzen per dag in een overzicht nadat je alle reisgegevens en de ophaal- en inleverlocaties hebt ingevoerd. De prijzen voor autoverhuur verschillen afhankelijk van het autotype, de locatie en de datums.

Hoe vind ik een goedkope huurauto voor een lang termijn?

Bekijk onze uitgelichte deals voor goedkoop autoverhuur op maandbasis of pas je reis aan door je reisdatums en bestemming in te voeren, en vervolgens te filteren op autotype en prijs. Ook vind je goedkope verhuur van economy auto's en verhuur van compact auto's op locaties door heel Nederland op Expedia.

Wat zijn de voordelen van een auto huren voor een langere periode?

Als je een auto een week of zelfs maand lang huurt, kun je op je gemak je bestemming, of je eigen buurt, verkennen. Daarnaast bieden autoverhuurders lagere prijzen naarmate je de auto langer huurt! Als je graag in een luxe auto wilt rijden, is het mogelijk aantrekkelijker om er eentje voor een langere periode te huren dan om er eentje te kopen. Daarnaast hoef je je bij huren geen zorgen te maken over onderhoud of reparaties (maar controleer altijd even je huurovereenkomst).

Wat is de goedkoopste huurauto voor de lange termijn?

Expedia heeft een enorm aanbod van goedkope huurauto's op week- en maandbasis. Bij ons vind je de aantrekkelijkste autoverhuurdeals op weekbasis voor het autotype en de stjil van je voorkeur. Over het algemeen zijn de modellen economy, compact en midsize de voordeligste type huurauto's, maar dit hang ook af van de ophaal- en inleverlocatie en het autoverhuurbedrijf.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf voor langetermijnverhuur?

Kies de beste auto voor langetermijnverhuur tussen talloze fantastische verhuurbedrijven op Expedia, zoals autoverhuur via Hertz of autoverhuur bij Avis. Ook is autoverhuur bij Budget een populaire keuze. De klantenbeoordelingen en klantenscores die we bieden maken je beslissing eenvoudiger.

Hoeveel kost het om een auto voor een maand te huren?

De kosten voor langetermijnverhuur wat auto's betreft hangen af van de ophaal- en inleverlocatie, de verhuurperiode, het autotype, het autoverhuurbedrijf en de bestemming. Bekijk de prijzen op onze vooraf geselecteerde aanbiedingen of vul je reisgegevens in bij de zoekwidget voor meer info.

Hoeveel kost het om een auto voor een week te huren?

De kosten om een week lang een auto te huren verschillen mogelijk op basis van de ophaal- en inleverlocatie, het autotype en het autoverhuurbedrijf. Neem een kijkje bij de prijzen van onze vooraf geselecteerde aanbiedingen of voer je eigen reisgegevens in voor een overzicht van de prijzen voor verschillende type auto's. Expedia heeft een enorm aanbod van goedkoop autoverhuur op weekbasis, ideaal voor je reis.

Wat is de goedkoopste manier om een auto te huren voor een langere periode?

De goedkoopste manier om een auto voor bijvoorbeeld een maand te huren is om onze uitgelichte aanbiedingen te bekijken en onze fantastische prijzen te vergelijken voor elk autotype van onze vertrouwde partners. Autoverhuurpijzen op weekbasis zijn soms ook inclusief gratis annulering waarbij flexibele betaalopties aangeboden worden, zoals betalen bij het ophalen.

Waar kan ik een auto voor een lange periode huren?

We bieden talloze aanbiedingen voor langetermijnverhuur voor auto's op Expedia. De beste autoverhuur voor de lange termijn vind je op bestemmingen in heel Nederland, van autoverhuur bij Schiphol tot huurauto's bij het vliegveld van Eindhoven, en worden door talloze bedrijven aangeboden. Waar je ook naartoe wilt, boek je auto vandaag nog bij Expedia.

Waarom zou ik voor Expedia kiezen voor het huren van een auto voor een lange periode?

Expedia biedt een centrale oplossing voor je autoverhuurwensen. Profiteer van flexibele boekingen en lage prijzen op je autoverhuur voor een lange periode en leden krijgen extra rewards en punten terug bij de meeste boekingen!