Doorgaan naar hoofdinhoud
Begin van hoofdinhoud

Over United Airlines

United Airlines is een icoon van de Amerikaanse luchtvaart. Iedereen die wel eens naar Amerika heeft gevlogen zal bekend zijn met deze maatschappij die met een vloot van meer dan 700 toestellen op zo'n 350 bestemmingen over de hele wereld vliegt. De maatschappij werd in 1926 opgericht onder de naam Boeing Air Transport en toestellen van Boeing maken nog steeds het grootste deel van de enorme vloot van United uit, samen met een aantal toestellen van Airbus. United maakt samen met onder andere Air China en Singapore Airlines deel uit van de door Lufthansa opgerichte Star Alliance. Als je geregeld reist met United kun je deelnemen aan het frequentflyerprogramma Mileage Plus. United biedt vluchten aan in de klassen Economy, Business en First. Voor extra comfort op langere vluchten kun je bovendien boeken in de luxueuze reisklasse Polaris.

United Airlines topbestemmingen

Vanaf Koninklijke Luchthaven Schiphol (AMS) vlieg je met United comfortabel richting diverse populaire bestemmingen. Er is een rechtstreekse verbinding met Newark International Airport (EWR) in New Jersey. Vanaf hier is het nog maar een kort ritje naar de wolkenkrabbers van New York. Op de luchthaven van Newark stap je bovendien gemakkelijk over naar vluchten richting andere topbestemmingen in de Verenigde Staten zoals de Internationale Luchthaven Miami (MIA) en de Internationale Luchthaven van Los Angeles (LAX). Ontdek de stranden van Miami waar het feest altijd doorgaat of bezoek de vele bezienswaardigheden in Los Angeles: van Hollywood tot Beverly Hills en Venice Beach.

Praktische informatie United Airlines

Bij United Airlines kun je online inchecken en je instapkaart uitprinten. Inchecken kan ook via je mobiele telefoon of zelfs volledig automatisch. Bekijk de voorwaarden op de site om helemaal op de hoogte te zijn van de actuele incheckinstructies die van toepassing zijn op jouw vlucht. Op vluchten van United mag je één groter en één kleiner item meenemen als handbagage. Verder kun je per persoon doorgaans gratis maximaal 23 kg bagage inchecken voor een Economy-vlucht en 32 kg voor alle overige vluchten. Welke voorwaarden op jouw vlucht van toepassing zijn, hangt af van verschillende factoren. Kijk daarom vooraf altijd even op de site van United om niet voor verrassingen te komen staan.

Naar boven