Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door 321.000 hotels wereldwijd.

Zoek door 321.000 hotels wereldwijd.

Profiteer van de prijsgarantie voor je reis.


Kaart

Vind 3 sterren hotels in San Francisco

Altijd al eens naar 'the States' gewild? Bezoek dan San Fransisco, één van de leukste steden aan de westkust van de Amerika. Laat je rondleiden in museum Alcatraz, ooit een van de zwaarst bewaakte gevangenissen van de Verenigde Staten. Of bewonder de Golden Gate Bridge, de wereldberoemde brug over de gelijknamige zeestraat. Vanuit een 3-sterrenhotel kun je optimaal genieten.

Kies je 3-sterrenhotel in San Francisco

In San Francisco vind je een groot aanbod van 3-sterrenhotels, bijvoorbeeld in de wijk Union Square, in het hart van de stad. Deze buurt straalt echt stadse allure uit met vele boetiekjes en kunstgalerieën in het theaterdistrict van San Francisco. Een andere wijk met een vele hotels in dit segment is het hippe en trendy district The Marina vol leuke restaurantjes en winkels. Wanneer je slenterend door deze wijk extra tijd hebt, bezoek dan het Fort Mason, waar je in een van de musea het verleden van deze wijk leert kennen. Ook in de levendige wijk Fisherman's Wharf zijn veel 3-sterrenhotels te vinden. Zie hier de talrijk gekleurde vissersboten aanmeren en proef in een van de havenrestaurantjes de 'catch of the day'!

Voorzieningen in je 3-sterrenhotel

Het merendeel van de 3-sterrenhotels in San Francisco heeft gratis wifi. Diverse hotels hebben een binnenzwembad waar je de dagelijkse stadsindrukken ontspannen kunt laten bezinken. San Francicso kan vooral in de zomer erg warm zijn. Gelukkig hebben de meeste hotelkamers airconditioning. De kamers zijn doorgaans voorzien van een koffiezetapparaat en een waterkoker. Wanneer je een extra (baby)bed nodig hebt, kun je die vooraf bestellen. Informeer naar de mogelijkheden bij het hotel van je keuze. Een verblijf in San Francisco begint met een goed 3-sterrenhotel als uitvalsbasis voor je ontdekkingstocht in deze levendige stad!

Om een passend 3-sterrenhotel in San Fransisco te vinden, kun je ook zoekfilters inzetten via onze website, bijvoorbeeld op locatie of je favoriete bezienswaardigheid.

Recent geboekte hotels in San Francisco

Hotel Zoe San Francisco
4.5 van 5.0
Laatste boeking: 1 minuut geleden
The Mosser
3.0 van 5.0
Laatste boeking: 1 minuut geleden
Francisco Bay Inn
2.5 van 5.0
Laatste boeking: 2 minuten geleden
Hotel Focus SFO
3.5 van 5.0
Laatste boeking: 2 minuten geleden
The St. Regis San Francisco
5.0 van 5.0
Laatste boeking: 4 minuten geleden
Hotel Whitcomb
4.0 van 5.0
Laatste boeking: 5 minuten geleden
Holiday Inn Express Suites Belmont
3.5 van 5.0
Laatste boeking: 6 minuten geleden
The Pickwick Hotel
4.0 van 5.0
Laatste boeking: 7 minuten geleden
La Quinta Inn & Suites San Francisco Airport North
3.0 van 5.0
Laatste boeking: 8 minuten geleden