Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Controleer prijzen van hotels in New York

Vandaag 15 nov - 16 nov
Dit weekend 16 nov - 18 nov
Volgend weekend 23 nov - 25 nov
Kaart

Vind 5 sterren hotels in New York

Het is vanaf Amsterdam acht uur vliegen naar de 'Big Apple', zoals de metropool New York wordt genoemd. Bezoek in New York het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, Rockefeller Center en het Metropolitan Museum of Art. New York leent zich uitstekend voor een city-trip. Voor een comfortabel verblijf kies je in deze stad voor een 5-sterrenhotel.

Kies je 5-sterrenhotel in New York

New York is een stad waar niets te gek is en daar hoort een 5-sterrenhotel eigenlijk gewoon bij. Vooral rondom Broadway - Times Square is de keuze uit chique hotels met vijf sterren ruim. Times Square ligt op het eiland Manhattan. Vanaf Times Square kun je snel per metro door New York reizen, maar tijdens een taxirit met de gele taxi's, zie je veel meer van de stad. De luxehotels in Central Park en het daaraangrenzende Upper East Side liggen op een groene toplocatie. Chelsea is de wijk in Manhattan met vele galerieën, waar je meestal op afspraak moderne kunst kunt bekijken. Vanuit je 5-sterrenhotel kun je vlakbij de Chelsea Markets ook wandelen over de High Line, een voormalig verhoogd spoor van goederentreinen, dat nu begroeid is en boven de straat loopt.

Voorzieningen in je 5-sterrenhotel

Wie voor een 5-sterrenhotel in New York kiest, kiest voor luxe en stijl. De meeste hotels zijn meer dan tien verdiepingen hoog waardoor je bovenin een spectaculair uitzicht hebt. Bijna alle hotels beschikken over een 24-uursservice. Wifi is doorgaans aanwezig net als parkeergelegenheid. In de ochtend hebben de meeste luxehotels een geweldig ontbijtbuffet. Soms is er een restaurant, een fitnesscentrum, een bar of lounge of een businesscentrum. Informeer naar de mogelijkheden bij het hotel van je keuze.

Om een passend hotel te vinden in New York kun je gebruik maken van filters op onze website. Selecteren kun je op locatie, je favoriete bezienswaardigheid en hotelthema zoals een familiehotel of wellnesshotel.

Recent geboekte hotels in New York

YOTEL New York
4.0 van 5.0
Laatste boeking: 3 minuten geleden
Hilton Newark Airport
3.5 van 5.0
Laatste boeking: 4 minuten geleden
The Hotel @ New York City
2.5 van 5.0
Laatste boeking: 4 minuten geleden
Night Hotel Times Square
4.0 van 5.0
Laatste boeking: 4 minuten geleden
Lotte New York Palace
4.5 van 5.0
Laatste boeking: 5 minuten geleden
Salisbury Hotel
3.0 van 5.0
Laatste boeking: 6 minuten geleden
Excelsior Hotel
3.5 van 5.0
Laatste boeking: 6 minuten geleden
New York Hilton Midtown
4.0 van 5.0
Laatste boeking: 8 minuten geleden
Hotel Indigo BROOKLYN
3.5 van 5.0
Laatste boeking: 9 minuten geleden