Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Bonaire

Een verblijf op Bonaire

Dit ABC-eiland vind je in de Caraïbische Zee en vormt de ideale locatie voor een ontspannen zonvakantie. De hoofdstad van het eiland is Kralendijk, aan de westkust van het eiland. Geniet hier van de pastelkleurige huizen, bezoek Museo Boneriano of bestel een biertje op een terras van het Wilhelminaplein in het centrum. Ook de omgeving biedt talloze mogelijkheden. Huur vooraf online een auto, stap en in verken de meest afgelegen plekken van het eiland!

Een auto huren op Bonaire

Het eiland heeft weinig of geen openbaar vervoer, dus als je wilt genieten van alles dat het eiland te bieden heeft, heb je zeker een auto nodig. Voor autoverhuur zijn enkele bedrijven in het centrum van Kralendijk te vinden, en ook op Flamingo Airport kun je voor autoverhuur terecht. Zo kun je na het landen gelijk instappen. Als je graag alles van het eiland wilt zien kun je het beste voor een terreinwagen kiezen. Een aantal delen van het eiland kent namelijk slechte wegen, die voor een standaard auto problemen op kunnen leveren. Kies je auto uit op basis van je plannen, en voor je het weet kun je aan Caraïbische avontuur beginnen. Let vooraf wel op de regels. Er geldt op het eiland vaak een minimum leeftijd van 21 jaar en een bepaald aantal jaren rijervaring.

Een vakantie op Bonaire

Tijdens je verblijf is een bezoek aan de grootste plaats van het eiland, Kralendijk, een must. Hier kun je genieten van een echte ontspannen eilandsfeer. Parkeer je auto op straat tegen een laag tarief, of zelfs gratis, en wandel naar het centrum. Slenter door de rustige straten of ga shoppen in Kaya Grandi, de belangrijkste winkelstraat. Natuurliefhebbers kunnen vlak bij op eiland Klein Bonaire, van 700 hectare groot, terecht voor een unieke ervaring. Parkeer je auto langs de boulevard van Kralendijk en neem vanaf hier de watertaxi. Op Klein Bonaire vind je onder andere zeeschildpadden en flamingo’s, en rondom het eiland ligt een prachtig koraalrif. Ideaal voor een dag duiken of snorkelen! Bijzonder aan Klein Bonaire is dat het nog altijd onbewoond is. Zorg er dus zeker voor dat je de laatste watertaxi terug neemt!

Bonaire met je huurauto ontdekken

Trek eropuit en ontdek de prachtige natuurschatten van het eiland. Kies bijvoorbeeld voor een rit langs de zuidkust van het eiland over de EEG Boulevard. Er wordt op het eiland rustig gereden, met een toegestane snelheid van 60 km/u buiten de bebouwde kom. Let tijdens het rijden verder goed op overstekende dieren. Overigens hoef je verder niet veel te remmen, want er zijn op het eiland geen stoplichten te vinden. Vanuit Kralendijk kom je eerst het Pekelmeer met prachtige zoutpannen en een flamingoreservaat tegen. Vervolgens kun je via de zuidkust richting het noorden over de oostelijke EEG Boulevard rijden. Volg deze naar Lac Bay, waar je het aangename Cai-strand kunt bezoeken en zeeschildpadden kunt spotten. Ook het noorden van Bonaire kent een aantal bijzondere bezienswaardigheden. Zo beslaat Washington Slagbaai National Park in het noorden een vijfde van het eiland. Geniet hier van de prachtige flora en fauna, de kalksteengrotten en zoutmeren.

Ontdek Bonaire

Ontdek Bonaire met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.