Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in La Palma

Het meest noordelijke eiland van de Canarische Eilanden, is het vulkanische eiland La Palma. Autoverhuur vind je hier bij zowel nationale-, als internationale autoverhuurbedrijven op verschillende plekken op het eiland. Door de grootte van het eiland en de vele berggebieden is het handig en zeker aan te raden om hier tijdens je vakantie een huurauto te hebben.

Autoverhuur op La Palma

Of je nu kiest voor een kleine economische auto of een sportieve wagen, je haalt met een huurauto het maximale uit je vakantie. Je kunt de auto ophalen op de luchthaven van La Palma, of in de grote steden Santa Cruz de La Palma en Puntagorda. Ook kun je ervoor kiezen je auto bij je accommodatie te laten afleveren. Ga bij het online huren van een auto altijd na of je aan alles hebt gedacht. Verzekeringen, creditcards, extra kilometers en brandstof, zodat je nooit ter plaatse voor verrassingen komt te staan. Vaak gelden er ook leeftijdsgrenzen, een minimum aantal dagen dat je de auto kan huren en het kan zijn dat men wil weten hoelang je al een rijbewijs hebt. Of je nu een zakelijke reis gaat maken of je trekt er samen met je gezin op uit, voor iedereen is online een passende auto te vinden bij één van de autoverhuurbedrijven in La Palma.

Vakantie La Palma

Op La Palma heb je alle vrijheid om het prachtige vulkanische eiland te leren kennen. Vooral wanneer je in een casita of finca in de bergen verblijft is een huurauto een uitkomst. De kronkelige wegen, met enorme hoogteverschillen, prachtige uitzichten op de Atlantische Oceaan, afgewisseld door lavavelden en vulkanen, zijn een avontuur voor elke chauffeur. Alleen dat al maakt rijden in een huurauto op La Palma heel bijzonder. Het echte ontdekken van La Palma begint bij online autoverhuur.

Ontdek La Palma

Ontdek La Palma met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.