Begin van hoofdinhoud
Gratis annulering
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Super autodeals in Santa Cruz de la Palma

Alle huurauto’s in Santa Cruz de la Palma

Een auto huren in Santa Cruz de la Palma

Autoverhuur in Santa Cruz de la Palma

Huur voor vertrek online een auto voor je verblijf in Santa Cruz de la Palma, de hoofdstad van het meest westelijk gelegen Canarische eiland dat ook wel ‘La Isla Bonita’ (het mooie eiland) en ‘La Isla Verde’ (het groene eiland) wordt genoemd. Op La Palma vind je geen massatoerisme zoals op de andere eilanden, maar vooral ecotoerisme en wandelaars. Je komt hier dan ook voor de schitterende natuur en de authentieke eilandcultuur. Op het eiland tref je nog overblijfselen van de oorspronkelijke bewoners uit het neolithicum aan in de vorm van grotwoningen, rotstekeningen en geplaveide bergpaden. Net als de andere eilanden is La Palma een vulkaaneiland en de hoofdstad Santa Cruz ligt dan ook tegen de groene hellingen van de vulkaan Cumbre Vieja. Interessant is ook de internationale sterrenwacht op de rand van de Caldera de Taburiente, waar Nederland een aantal telescopen beheert.

Huurauto opties in Santa Cruz de la Palma

De beste manier om het eiland te verkennen is door een auto te huren. Dit kun je vooraf online doen via de website van Expedia, waar je bij de grote nationale en internationale verhuurbedrijven boekt. Je hebt daarbij keuze uit allerlei verschillende typen en modellen, van zuinige en compacte eco-auto’s tot stationcars en grote SUV's, waarbij je profiteert van voordelige prijzen en tevens over alle comfort- en veiligheidsopties beschikt. Je kunt je auto vervolgens afhalen op de luchthaven van Santa Cruz de la Palma of in de haven van Santa Cruz, aan de Estacion Maritima, Local 9.

Wegen en verkeersregels in Santa Cruz de la Palma

De wegen in Santa Cruz en op La Palma zijn goed onderhouden. Aangezien het eiland zeer bergachtig is, kunnen scherpe bochten en smalle steile weggetjes voor sommige bestuurders een uitdaging vormen. Net als overal in Spanje geldt ook hier dat reflecterende vesten voor alle inzittenden verplicht zijn en je deze ook bij de hand dient te hebben. De hoofdwegen zijn vrijwel allemaal geasfalteerd en alleen in de afgelegen gebieden tref je soms beton- of zandwegen aan. De LP2-route verbindt door twee tunnels het oosten en het westen van het eiland met elkaar.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Santa Cruz de la Palma

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Santa Cruz de la Palma?

In de afgelopen 7 dagen was de laagste prijs voor het huren van een auto in Santa Cruz de la Palma.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Santa Cruz de la Palma?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Santa Cruz de la Palma .

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Santa Cruz de la Palma?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Santa Cruz de la Palma?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.