Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Puerto del Carmen

Puerto del Carmen is een gezellig vakantieoord aan de zuidkust van het Canarische eiland Lanzarote. Een klassieke strandvakantie gaat hier hand in hand met fascinerende landschappen en bijzondere historische en culturele plekken. Als je bent uitgekeken op de prachtige stranden, kun je hier een nationaal park bezoeken of een ritje maken op een dromedaris. Met een huurauto tot je beschikking kun je dit boeiende eiland op je gemak verkennen.

Voor het huren van een auto in Puerto del Carmen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bedenk je allereerst hoe je je vakantie wilt indelen en waar je de auto wilt ophalen. Kun je na aankomst op de luchthaven van Arrecife niet wachten om je verkenningstocht over het eiland te beginnen? Dan zijn er volop mogelijkheden om je huurauto op de luchthaven af te halen. Als je liever eerst een paar dagen gaat luieren op het strand, kun je ervoor kiezen de auto in Puerto del Carmen zelf af te halen. Dat kan op verschillende locaties in deze plaats en je mag de auto vaak op een andere plek weer inleveren zodat je veel vrijheid hebt bij het kiezen van je overnachtingsplekken. Bedenk je vervolgens hoe je de auto wilt gebruiken. Blijf je op de verharde wegen langs de kust en maak je alleen korte uitstapjes? Dan is een compacte stadsauto of een zuinig economy model een uitstekende keuze. Als je ook van plan bent het ruige, vulkanische binnenland van Lanzarote te verkennen en over bergweggetjes gaat rijden, heb je veel meer aan een krachtige SUV. Luxemodellen zijn vaak standaard al voorzien van opties als airco en gps, maar ook op minder luxe auto's zijn deze opties bij te boeken, evenals kinderzitjes. Verder kies je zelf of je een automaat of handgeschakelde auto huurt en kun je ook zelf kiezen met welke verhuurder je in zee gaat.

Autorijden in Puerto del Carmen

De verkeersregels op Lanzarote wijken niet veel af van die in Nederland dus het autorijden zal je hier gemakkelijk afgaan. Het zal je op het eiland vast opvallen dat er veel rotondes zijn, niet alleen op grotere, doorgaande wegen, maar ook binnen de bebouwde kom. Houd er hierbij rekening mee dat het verkeer op de rotonde voorrang heeft.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Puerto del Carmen

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Puerto del Carmen?

In de afgelopen 7 dagen was de laagste prijs voor het huren van een auto in Puerto del Carmen.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Puerto del Carmen?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Puerto del Carmen .

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Puerto del Carmen?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Puerto del Carmen?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.