Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 895.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Brooklyn Bridge

Deze iconische hangbrug biedt vanaf de East River uitzicht op het Vrijheidsbeeld.

De Brooklyn Bridge is, als een van de oudste en langste hangbruggen in Noord-Amerika, al jarenlang een icoon voor de technische vooruitstrevendheid van de New Yorkers. Het overspant bijna 490 meter over de East River en verbindt Lower Manhattan met Brooklyn. De brug heeft zes banen voor auto's, twee voor trams en voetgangers en draagt dagelijks meer dan 120.000 mensen over de rivier. De Brooklyn Bridge is al jaren een bestemming voor toeristen, en de huidige bezoekers komen naar de brug voor een prachtig uitzicht op de East River en voor de geschiedenis die de brug aan New York verbindt.

Loop bij zonsondergang over de brug voor één van de meest unieke uitzichten op de stad. Vanaf het midden van de Brooklyn Bridge krijg je de mogelijkheid om uit te kijken in beide richtingen van de East River. Zie de Manhattan Bridge en Williamsburg Bridge in het noorden en de Upper Bay Bridge in het zuiden. Op een heldere dag kunnen bezoekers op de Brooklyn Bridge in de verte het Vrijheidsbeeld bespeuren. Bezoek de brug bij zonsondergang voor het meest belonende uitzicht, maar wees bereid om de menigte te trotseren.

Er zijn een aantal begeleide rondleidingen over de brug, een uitstekende manier om over de geschiedenis van de brug te leren. Kom meer te weten over de architectuur en het constructieproces, de beruchte zelfmoordpogingen en de eerste vlucht onder de Brooklyn Bridge. Met een begeleide wandeltocht steek je de brug in ongeveer een uur over, waarbij je genoeg tijd krijgt om de bezienswaardigheden te ontdekken, de verhalen te horen en je een weg te banen over het overvolle voetpad.

De Brooklyn Bridge ligt aan het zuidelijke einde van de East River, en ligt op loopafstand van DUMBO en Lower Manhattan. Bezoekers die met de metro komen kunnen de brug bereiken via de haltes City Hall of Chambers in Manhattan, of de haltes York Street en High Street in Brooklyn. De brug is dagelijks gratis te bezoeken.


Gids voor Brooklyn Bridge


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 2.139 accommodaties in de buurt van Brooklyn Bridge bekijken
Club Quarters Hotel, Wall Street € 90
Club Quarters Hotel, Wall Street

Club Quarters Hotel, Wall Street

52 William St, New York
   
  4,2
  / 5, op basis van 4.281 beoordelingen
  4.0 van 5.0

  Dit hotel ligt in Manhattan, vlak bij Wall Street en Federale, centrale bank van New York. Ook Beurs van New York en National September 11 Memorial liggen binnen 10 minuten lopen. Wall St. Station ligt op maar 2 minuten lopen en naar Broad St. Station is het 3 minuten lopen.

  Canal Loft Hotel € 84
  Canal Loft Hotel

  Canal Loft Hotel

  94 Canal Street, New York
    
   3,7
   / 5, op basis van 131 beoordelingen
   2.5 van 5.0

   Dit hotel ligt in Chinatown, binnen 2 km afstand van Pace University, Universiteit van New York en Federale, centrale bank van New York. Ook Brooklyn Bridge en National September 11 Memorial liggen binnen 3 km afstand. Grand St. Station (Chrystie St.) ligt op maar 5 minuten lopen en naar E Broadway Station is het 5 minuten lopen.

   1 Hotel Brooklyn Bridge € 210
   1 Hotel Brooklyn Bridge

   1 Hotel Brooklyn Bridge

   60 Furman Street, Brooklyn
     
    4,6
    / 5, op basis van 440 beoordelingen
    5.0 van 5.0

    Dit luxe hotel ligt in Brooklyn Heights, binnen 15 minuten lopen van Brooklyn Bridge Park / DUMBO Terminal en Brooklyn Heights Promenade. Ook Brooklyn Bridge en Beurs van New York liggen binnen 2 km afstand. High St. Station ligt op 12 minuten lopen en naar Clark St. Station is het 12 minuten lopen.

    World Center Hotel € 102
    World Center Hotel

    World Center Hotel

    144 Washington St, New York
      
     4,3
     / 5, op basis van 2.163 beoordelingen
     4.0 van 5.0

     Dit hotel ligt in Manhattan, binnen 10 minuten lopen van National September 11 Memorial, One World Trade Center en Beurs van New York. Ook Federale, centrale bank van New York en Battery Park liggen binnen 15 minuten lopen. Rector St. Station (Greenwich St.) en Rector St. Station liggen op 5 minuten lopen.

     Mr. C Hotel Seaport € 170
     Mr. C Hotel Seaport

     Mr. C Hotel Seaport

     33 Peck Slip, New York
       
      4,5
      / 5, op basis van 20 beoordelingen
      5.0 van 5.0

      Dit luxe hotel ligt in Manhattan, binnen 15 minuten lopen van Wall Street, Federale, centrale bank van New York en Beurs van New York. Ook Brooklyn Bridge en National September 11 Memorial liggen binnen 2 km afstand. Fulton St. Station (William St.) ligt op 8 minuten lopen en naar Fulton St. Station (Nassau St.) is het 9 minuten lopen.

      Four Points By Sheraton New York Downtown € 96
      Four Points By Sheraton New York Downtown

      Four Points By Sheraton New York Downtown

      6 Platt St, New York
        
       4,1
       / 5, op basis van 588 beoordelingen
       3.5 van 5.0

       Dit hotel ligt in Manhattan, binnen 5 minuten lopen van Wall Street en Federale, centrale bank van New York. Ook Beurs van New York en National September 11 Memorial liggen binnen 15 minuten lopen. Fulton St. Station (William St.) ligt op maar 4 minuten lopen en naar Wall St. Station is het 6 minuten lopen.

       The Beekman, A Thompson Hotel € 201
       The Beekman, A Thompson Hotel

       The Beekman, A Thompson Hotel

       123 Nassau Street, New York
         
        4,7
        / 5, op basis van 344 beoordelingen
        5.0 van 5.0

        Dit luxe hotel ligt in Manhattan, binnen 10 minuten lopen van Pace University, Federale, centrale bank van New York en National September 11 Memorial. Ook Beurs van New York en One World Trade Center liggen binnen 10 minuten lopen. Fulton St. Station (Nassau St.) en City Hall Station liggen op 5 minuten lopen.

        Holiday Inn Manhattan-Financial District € 69
        Holiday Inn Manhattan-Financial District

        Holiday Inn Manhattan-Financial District

        99 Washington St, New York
          
         4,1
         / 5, op basis van 2.749 beoordelingen
         4.0 van 5.0

         Dit hotel ligt in Manhattan, binnen 10 minuten lopen van Trinity Church, Beurs van New York en National September 11 Memorial. Ook One World Trade Center en Federale, centrale bank van New York liggen binnen 10 minuten lopen. Rector St. Station (Greenwich St.) ligt op maar 2 minuten lopen en naar Rector St. Station is het 2 minuten lopen.