Calvia

Reisgids
Calvia

Waar overnachten in Calvia

Default Image

Magaluf

Magaluf staat bekend om zijn prachtige stranden. Maak tijdens je bezoek zeker wat tijd vrij voor Pirates Adventure Show en Magaluf Beach.

Magaluf
Default Image

Palmanova

Palmanova is bekend om zijn prachtige stranden. Bezoek ook bezienswaardigheden in de buurt, zoals Playa de Palma Nova en Golf Fantasia.

Palmanova
Default Image

Santa Ponsa

De stranden en de keuze aan eetgelegenheden staan hoog op het lijstje van reizigers in Santa Ponsa. Een bezoek aan Haven van Adriano of Playa Santa Ponsa maakt je reis compleet.

Santa Ponsa
Default Image

Peguera

De ongerepte stranden en de keuze aan eetgelegenheden van Peguera staan bovenaan het lijstje bij veel bezoekers. Stop bij Tennis Academy Mallorca of Playa de Palmira om je reis compleet te maken.

Peguera
Default Image

Portals Nous

Portals Nous staat bekend voor zijn ruime keuze aan eetgelegenheden. Plan tijdens je verblijf een uitje naar Jachthaven van Puerto Portals en Cala de Portals Nous.

Portals Nous
Default Image

Illetas

Illetas is een bestemming die reizigers trekt door zijn stranden, ruime keuze aan eetgelegenheden en uitzichten op zee. Breng ook een bezoek aan bezienswaardigheden zoals Playa de Ses Illetes of Playa de Illetas tijdens je verkenning van de buurt.

Illetas