Begin van hoofdinhoud

Castello di Serravalle

Valsamoggia, Bologna, Italië

Hoe geraak je in Castello di Serravalle?

Breng een bezoek aan Ferrari-fabriek en Heiligdom van Madonna di San Luca. Dit zijn slechts twee van de populaire bezienswaardigheden in Castello di Serravalle.

Activiteiten in Castello di Serravalle

Ontdek wat er tijdens je vakantie in Bologna in het bekende congrescentrum BolognaFiere te doen is. Breng een bezoekje aan de winkels of maak een wandeling langs de universiteitscampus in dit gebied.

Bezoek een gestroomlijnd museum dat in het teken staat van de ontwikkeling van een internationaal bekend automerk.

Kom meer te weten over de lokale geschiedenis tijdens je bezoek aan Piazza Maggiore, een bekende historische plek in Bologna. Vier in dit wandelvriendelijke gebied vakantie om de fascinerende musea en de winkels te ontdekken.

Leer in een van de grootste kerken ter wereld over het verhaal van zijn prachtige, maar onvoltooide marmeren exterieur.

Dit fascinerende kunstwerk vormt een van de bekendste symbolen van Bologna en dient daarnaast als belangrijke openbare ontmoetingsplek.

Ga voor een wandeling door een met elkaar verbonden reeks religieuze gebouwen, elk met elegante architectuur en waardevolle kunst.

Kom meer te weten over de lokale geschiedenis tijdens je bezoek aan Heiligdom van Madonna di San Luca, een bekende historische plek in Bologna. Sla tijdens je vakantie de winkels en de geweldige restaurants in deze wandelvriendelijke omgeving zeker niet over!

Bezoek dit unieke gebouw om zijn historische kunst en voorwerpen, bijzonder door zijn architectonische stijlencombinatie.