Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Japanse Brug

Dit typische voorbeeld van 17e-eeuwse architectuur is een gevierde bezienswaardigheid van Hoi An en een van Vietnam's beroemdste bruggen.

De Japanse Brug is een van de meest opmerkelijke bouwwerken in een stad die bekend staat om zijn oude architectuur.

De brug met pagodes werd aanvankelijk in de vroege 17e eeuw door de Japanse gemeenschap van de stad gebouwd. Het doel van de brug was om de Japanners in contact te brengen met de Chinese handelaren, die aan de oostzijde van het kanaal woonden. Het is daarom zowel een symbool van vrede en vriendschap als een van functionele architectuur. Tegenwoordig is de brug is een belangrijke toeristische bezienswaardigheid en biedt het een geweldige plek voor een mooie foto.

De Japanse Brug overspant een smalle kanaalstrook die Nguyen Thi Minh Khai Street en Tran Phu Street met elkaar verbindt. Al sinds de eerste jaren is het een aantal keer verbouwd, maar het heeft zijn eigen karakter en typische Japanse stijl behouden. De namen van iedereen die bij de wederopbouw betrokken was, worden op een bord bij de brug vermeld. De oorspronkelijke architect is echter nooit geweten.

Het houten bord bij de ingang van de brug werd in de 18e eeuw geïnstalleerd, waarbij de naam gewijzigd werd van 'Japanse Brug' naar 'Brug voor Verre Reizigers'. In de pagode bevindt zich een heiligdom dat gewijd is aan de weergod Tran Vo Bac De.

Kijk uit voor de dierensculpturen aan beide kanten van de brug, met een hond aan de ene en een aap aan de andere. Men gelooft dat dit is omdat de bouw begonnen werd in het jaar van de hond en voltooid werd in het jaar van de aap.

Je dient een kleine vergoeding te betalen om de Japanse Brug over te steken. Breng wat tijd door in de cafés en galeries die je aan weerszijden van de brug vindt, maar pas op voor de soms hoge prijzen. De brug vormt een uitstekende achtergrond voor een mooie foto. Kom terug wanneer het donker is om de brug te zien wanneer er brandende papieren lampions hangen.


Chua Cau Reisgids


Beste hotelaanbiedingen in Chua Cau

Alle 1.165 accommodaties in de buurt van Chua Cau bekijken
Anantara Hoi An Resort € 120
Anantara Hoi An Resort

Anantara Hoi An Resort

1 Pham Hong Thai Street, Hoi An, Quang Nam
   
  5.0 van 5.0 Sterren

  Dit luxe resort ligt in het centrum van Hoi An, vlak bij Riverside Hoi An en Hoi An Ancient Town. Ook Markthal van Hoi An en Avondmarkt van Hoi An liggen binnen 15 minuten lopen.

  Ann Retreat Resort & Spa € 41
  Ann Retreat Resort & Spa

  Ann Retreat Resort & Spa

  47 Thoai Ngoc Hau Street, Cam Pho ward, Hoi An, Quang Nam
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit aan het strand gelegen hotel ligt in het centrum van Hoi An, binnen 10 minuten lopen van Song Hoai-plein, Avondmarkt van Hoi An en Hoi An Ancient Town. Ook Oude Huis van Phung Hung en Chua Cau liggen binnen 10 minuten lopen.

   Lantana Boutique Hotel Hoi An € 49
   Lantana Boutique Hotel Hoi An

   Lantana Boutique Hotel Hoi An

   9 Thoai Ngoc Hau Street, Cam Pho Ward, Hoi An, Quang Nam
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit luxe hotel ligt in Cẩm Phô, binnen 10 minuten lopen Hoi An Ancient Town, Chua Cau en Tan Ky House. Ook Markthal van Hoi An en Quan Cong Temple liggen binnen 15 minuten lopen.

    Hoi An Historic Hotel Managed By Melia Hotels International
    Hoi An Historic Hotel Managed By Melia Hotels International

    Hoi An Historic Hotel Managed By Melia Hotels International

    10 Tran Hung Dao St., Hoi An, Quang Nam
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit wellness hotel ligt in Stadscentrum, vlak bij Museum of History and Culture en Riverside Hoi An. Ook Hoi An Ancient Town en Markthal van Hoi An liggen binnen 5 minuten lopen.

     Vinh Hung Heritage Hotel
     Vinh Hung Heritage Hotel

     Vinh Hung Heritage Hotel

     143 Tran Phu Street, Hoi An, Quang Nam
       
      2.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Cẩm Phô, vlak bij Sa Huynh Culture Museum, Hoi An Ancient Town en Avondmarkt van Hoi An. Ook Riverside Hoi An en Chua Cau liggen binnen 5 minuten lopen.

      ÊMM Hotel Hoi An € 33
      ÊMM Hotel Hoi An

      ÊMM Hotel Hoi An

      187 Ly Thuong Kiet Street, Cam Pho Ward, Hoi An, Quang Nam
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit wellness hotel ligt in Stadscentrum, binnen 10 minuten lopen van Hoi An Ancient Town en Riverside Hoi An. Ook Avondmarkt van Hoi An en Markthal van Hoi An liggen binnen 15 minuten lopen.

       Riverside White House Villa € 22
       Riverside White House Villa

       Riverside White House Villa

       99 Phan Boi Chau, Hoi An
         
        3.0 van 5.0 Sterren

        Deze villa ligt in het centrum van Hoi An, vlak bij Tran Duong-huis, Hoi An Ancient Town en Riverside Hoi An. Ook Avondmarkt van Hoi An en Markthal van Hoi An liggen binnen 15 minuten lopen.

        Nha Lan Homestay € 18
        Nha Lan Homestay

        Nha Lan Homestay

        105 Phan Chau Trinh, Hoi An
          
         1.5 van 5.0 Sterren

         Dit pension ligt in Stadscentrum, vlak bij Hoi An Ancient Town en Chua Cau. Ook Tan Ky House en Quan Cong Temple liggen binnen 10 minuten lopen.