In Duitsland zijn mogelijk reisbeperkingen van kracht als gevolg van Covid-19.

Hotels in de buurt van Düsseldorf Christmas Market (Altstadt Düsseldorf)

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Hotels vlak bij Düsseldorf Christmas Market

Zoek naar hotels in Düsseldorf Christmas Market op Expedia.nl. Je kunt eenvoudig je hotels in Düsseldorf Christmas Market vinden via een van de volgende methoden:

  • Bekijk ons aanbod aan aanbevolen hotels in Düsseldorf Christmas Market.
  • Gebruik de kaart om hotels te zoeken in het gedeelte van Düsseldorf Christmas Market waaraan je de voorkeur geeft
  • gebruik de filters om hotels in een bepaald gebied van Düsseldorf Christmas Market te zien, selecteer een bepaald thema, merk of hotelklasse van basis- (1 ster) tot luxe hotels (5 sterren) in Düsseldorf Christmas Market
  • Voer je reisdatums in om de beste aanbiedingen voor hotels in Düsseldorf Christmas Market te bekijken - maar wacht niet te lang!

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de regio rond Düsseldorf Christmas Market eruit?
Düsseldorf Christmas Market ligt in het historische deel van District 1, bekend om zijn winkelgebied. Ben je op zoek naar een overnachtingsplek met een gunstige ligging? Binnen een straal van 1,5 kilometer vind je 174 hotels en andere accommodaties.
Wat is de beste overnachtingsmogelijkheid in de omgeving van Düsseldorf Christmas Market?
Gelegen direct naast Düsseldorf Christmas Market is Hyatt House Dusseldorf Andreas Quarter volgens onze reizigers de beste keuze voor je verblijf, en dit hotel met 4,5 sterren biedt 4 restaurants en gratis wifi. Andere goede keuzes vlakbij zijn Hotel Nikko Düsseldorf en BURNS Art Apartments.
Ontvang ik een terugbetaling als ik mijn hotelreservering in de buurt van Düsseldorf Christmas Market wil annuleren?
Zeker. De meerderheid van de hotelkamerreserveringen is restitueerbaar, onder de voorwaarde dat je voor de annuleringsdeadline van het hotel annuleert. Dit is over het algemeen 24 tot 48 uur voor de inchekdatum. Als je een reservering hebt geboekt zonder restitutie, is het eventueel nog mogelijk om binnen 24 uur na je boeking te annuleren en een terugbetaling te ontvangen. Voer je datums in, klik op ‘Zoeken’ en gebruik de filter ‘Gratis annulering’ om de beste deals in de buurt van Düsseldorf Christmas Market te bekijken.
Wat kan ik zien en ondernemen in Düsseldorf Christmas Market?
Zorg dat je niets mist van de collecties van Duits Keramiekmuseum, Kunsthalle Dusseldorf en Kunst im Tunnel. Maak tijdens het sightseeën een stop bij Schloss Mickeln, Schlossturm of Huis van Wilhelm Marx om wat meer over de omgeving te weten te komen. Ontdek lokaal talent bij Mitsubishi Electric Hall, Tonhalle Düsseldorf en Capitol Theater.
Hoe kan ik Düsseldorf Christmas Market bereiken?
Ga naar Metrostation Heinrich-Heine-Allee om met de metro verder te reizen. Als je meer wilt zien van de streek, kun je overwegen om een auto te huren tijdens je vakantie.