Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Singapore Gardens by the Bay

Door een verrassende combinatie van menselijke techniek en natuurlijke schoonheid is dit een van de beste attracties van de stad.

Gardens by the Bay, aan de rand van de stad met uitzicht over de monding van de rivier de Singapore, is een triomfantelijk succes. Je kunt er rustgevende wandelroutes volgen, indrukwekkende landschapsarchitectuur verkennen en de twee met tuinen gevulde koepels en enorme kunstmatige "superbomen" bewonderen.

Loop rechtstreeks naar de hoofdattracties van de tuin: de enorme kunstbomen die tot 50 meter hoog boven het omliggende landschap uittorenen. De bomen zijn beplant met honderden soorten orchideeën, bromelia's, varens en tropische bloemen. Aan het einde van de dag kun je wat langer blijven voor de indrukwekkende lichtshow "Garden Rhapsody". Neem in een van de bomen de lift naar boven en loop over de Skyway voor een nog indrukwekkender uitzicht.

De andere grote attracties zijn de twee koepels: de Flower Dome en het Cloud Forest. In de Flower Dome kun je even aan de vochtigheid van Singapore ontsnappen. In deze koepel worden de koele, droge klimaten van het Middellandse Zeegebied en andere delen van de wereld nagebootst en zie je indrukwekkende planten van over de hele wereld. Wandel tussen enorme baobabs, eeuwenoude olijfbomen en cactussen en naar het voortdurend veranderende Flower Field. In de Cloud Forest-koepel betreed je een heel andere wereld. In deze koepel is het ook lekker koel, maar hier wordt een vochtige tropische bergomgeving nagebootst en zie je 's werelds grootste indoorwaterval. Ga eerst de hoogte in en wandel dan via de kronkelende paden omlaag langs vleesetende planten, nog meer orchideeën en zelfs een grot vol kristallen.

Buiten lopen er kilometerslange paden door het park, die elk naar een uniek stukje tuin leiden. Verken de thematuinen met zeldzame tropische soorten en veel kleurrijke bloemen, of neem deel aan een rondleiding om de verborgen geheimen van het park te ontdekken.

De Gardens by the Bay liggen vlak naast het beroemde hotel Marina Bay Sands. Er zijn vier parkeerterreinen. Tussen 12.00 en 14.00 uur kun je daar gratis parkeren, maar buiten deze tijden moet je betalen. De Gardens by the Bay kun je ook met de bus of MRT-metro bereiken. Station Bayfront bevindt zich tegenover de tuinen aan de andere kant van de Dragonfly Bridge. De Gardens by the Bay zijn elke dag open. Voor toegang tot de Skyway en koepels moet je betalen.


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Gardens by the Bay

Alle 1.315 accommodaties in de buurt van Gardens by the Bay bekijken
Marina Bay Sands
Marina Bay Sands

Marina Bay Sands

BAYFRONT AVENUE,10, Singapore, SIN
   
  5.0 van 5.0 Sterren

  Dit luxe hotel ligt in Marina Bay, binnen 15 minuten lopen van Marina Bay Sands Skypark, Singapore Flyer en Gardens by the Bay. Ook Financieel centrum Marina Bay en ArtScience Museum liggen binnen 15 minuten lopen. Station Bayfront ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Marina Bay is het 13 minuten lopen.

  Pan Pacific Singapore € 187
  Pan Pacific Singapore

  Pan Pacific Singapore

  7 Raffles Boulevard, Marina Square, Singapore
    
   5.0 van 5.0 Sterren

   Dit gezinsvriendelijke hotel in Singapore ligt in de uitgaansbuurt, binnen 10 minuten lopen van Marinaplein, Singapore Flyer en Suntec City. Ook Gardens by the Bay en Marina Bay Sands Skypark liggen binnen 15 minuten lopen. Station Promena ligt op 5 minuten lopen en naar Station Esplanade is het 6 minuten lopen.

   Carlton Hotel Singapore € 159
   Carlton Hotel Singapore

   Carlton Hotel Singapore

   76 Bras Basah Road, Singapore
     
    4.5 van 5.0 Sterren

    Dit luxe hotel ligt in Downtown Singapore, vlak bij Cathedral of the Good Shepherd, CHIJMES en Kunstmuseum Singapore. Ook Stamford House en Bras Basah-Complex liggen binnen 5 minuten lopen. Station Bras Basah ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Esplanade is het 5 minuten lopen.

    The Fullerton Hotel Singapore € 240
    The Fullerton Hotel Singapore

    The Fullerton Hotel Singapore

    1 Fullerton Square, Singapore
      
     5.0 van 5.0 Sterren

     Dit luxe hotel ligt in Financial District Singapore, binnen 5 minuten lopen van Raffles Place, Merlion en Boot Quay. Ook Merlion Park en National Gallery Singapore liggen binnen 10 minuten lopen. Station Raffles Place ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Clarke Quay is het 11 minuten lopen.

     Mandarin Oriental, Singapore € 312
     Mandarin Oriental, Singapore

     Mandarin Oriental, Singapore

     5 Raffles Avenue Marina Square, Singapore
       
      5.0 van 5.0 Sterren

      Dit luxe hotel ligt in Marina Bay, binnen 10 minuten lopen van Esplanade Theaters, Singapore Flyer en Merlion. Ook Marinaplein en Merlion Park liggen binnen 10 minuten lopen. Station Esplanade ligt op 9 minuten lopen en naar Station Promena is het 9 minuten lopen.

      Hotel Boss € 68
      Hotel Boss

      Hotel Boss

      500 Jalan Sultan Road, Singapore
        
       3.5 van 5.0 Sterren

       Dit hotel ligt in Kampong Glam, binnen 10 minuten lopen van Sultanmoskee, Mustafa Centre en Haji Lane (winkelstraat). Ook Bugis Street Shopping District en City Square-winkelcentrum liggen binnen 15 minuten lopen. Station Lavender ligt op 5 minuten lopen en naar Station Bugis is het 9 minuten lopen.

       Swissotel Merchant Court € 129
       Swissotel Merchant Court

       Swissotel Merchant Court

       20 Merchant Road, Singapore
         
        4.5 van 5.0 Sterren

        Dit luxe hotel ligt in Downtown Singapore, vlak bij Clarke Quay Central en Singapore-rivier. Ook Clarke Quay Mall en Robertson Quay liggen binnen 10 minuten lopen. Station Clarke Quay ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Chinatown is het 8 minuten lopen.

        Swissotel The Stamford, Singapore € 226
        Swissotel The Stamford, Singapore

        Swissotel The Stamford, Singapore

        2 Stamford Road, Singapore
          
         5.0 van 5.0 Sterren

         Dit luxe hotel ligt in Downtown Singapore, binnen 5 minuten lopen van Raffles City en Stadhuis van Singapore. Ook National Gallery Singapore en Marinaplein liggen binnen 10 minuten lopen. Station Esplanade ligt op maar 3 minuten lopen en naar Station Bras Basah is het 10 minuten lopen.