Begin van hoofdinhoud
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Singapore Gardens by the Bay

Door een verrassende combinatie van menselijke techniek en natuurlijke schoonheid is dit een van de beste attracties van de stad.

Gardens by the Bay, aan de rand van de stad met uitzicht over de monding van de rivier de Singapore, is een triomfantelijk succes. Je kunt er rustgevende wandelroutes volgen, indrukwekkende landschapsarchitectuur verkennen en de twee met tuinen gevulde koepels en enorme kunstmatige "superbomen" bewonderen.

Loop rechtstreeks naar de hoofdattracties van de tuin: de enorme kunstbomen die tot 50 meter hoog boven het omliggende landschap uittorenen. De bomen zijn beplant met honderden soorten orchideeën, bromelia's, varens en tropische bloemen. Aan het einde van de dag kun je wat langer blijven voor de indrukwekkende lichtshow "Garden Rhapsody". Neem in een van de bomen de lift naar boven en loop over de Skyway voor een nog indrukwekkender uitzicht.

De andere grote attracties zijn de twee koepels: de Flower Dome en het Cloud Forest. In de Flower Dome kun je even aan de vochtigheid van Singapore ontsnappen. In deze koepel worden de koele, droge klimaten van het Middellandse Zeegebied en andere delen van de wereld nagebootst en zie je indrukwekkende planten van over de hele wereld. Wandel tussen enorme baobabs, eeuwenoude olijfbomen en cactussen en naar het voortdurend veranderende Flower Field. In de Cloud Forest-koepel betreed je een heel andere wereld. In deze koepel is het ook lekker koel, maar hier wordt een vochtige tropische bergomgeving nagebootst en zie je 's werelds grootste indoorwaterval. Ga eerst de hoogte in en wandel dan via de kronkelende paden omlaag langs vleesetende planten, nog meer orchideeën en zelfs een grot vol kristallen.

Buiten lopen er kilometerslange paden door het park, die elk naar een uniek stukje tuin leiden. Verken de thematuinen met zeldzame tropische soorten en veel kleurrijke bloemen, of neem deel aan een rondleiding om de verborgen geheimen van het park te ontdekken.

De Gardens by the Bay liggen vlak naast het beroemde hotel Marina Bay Sands. Er zijn vier parkeerterreinen. Tussen 12.00 en 14.00 uur kun je daar gratis parkeren, maar buiten deze tijden moet je betalen. De Gardens by the Bay kun je ook met de bus of MRT-metro bereiken. Station Bayfront bevindt zich tegenover de tuinen aan de andere kant van de Dragonfly Bridge. De Gardens by the Bay zijn elke dag open. Voor toegang tot de Skyway en koepels moet je betalen.


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Gardens by the Bay

Alle 1.217 accommodaties in de buurt van Gardens by the Bay bekijken
Swissotel The Stamford, Singapore € 174
Swissotel The Stamford, Singapore

Swissotel The Stamford, Singapore

2 Stamford Road, Singapore
   
  5.0 van 5.0 Sterren

  Dit luxe hotel ligt in Downtown Singapore, binnen 5 minuten lopen van Raffles City en Stadhuis van Singapore. Ook National Gallery Singapore en Marinaplein liggen binnen 10 minuten lopen. Station City Hall en Station Esplanade liggen op 5 minuten lopen.

  Fairmont Singapore € 190
  Fairmont Singapore

  Fairmont Singapore

  80 Bras Basah Road, Singapore
    
   5.0 van 5.0 Sterren

   Dit luxe hotel ligt in Downtown Singapore, binnen 10 minuten lopen van Raffles City, Marinaplein en Stadhuis van Singapore. Ook Bugis Street Shopping District en Merlion liggen binnen 15 minuten lopen. Station Esplanade ligt op maar 2 minuten lopen en naar Station City Hall is het 4 minuten lopen.

   Marina Bay Sands
   Marina Bay Sands

   Marina Bay Sands

   BAYFRONT AVENUE,10, Singapore, SIN
     
    5.0 van 5.0 Sterren

    Dit luxe hotel ligt in Marina Bay, binnen 10 minuten lopen van ArtScience Museum en Marina Bay Sands Skypark. Ook Singapore Flyer en Financieel centrum Marina Bay liggen binnen 15 minuten lopen. Station Bayfront ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Marina Bay is het 13 minuten lopen.

    The Ritz-Carlton, Millenia Singapore € 356
    The Ritz-Carlton, Millenia Singapore

    The Ritz-Carlton, Millenia Singapore

    7 Raffles Avenue, Singapore
      
     5.0 van 5.0 Sterren

     Dit gezinsvriendelijke hotel in Singapore ligt in de uitgaansbuurt, binnen 5 minuten lopen van Esplanade-winkelcentrum en Millenia Walk. Ook Helix Bridge en Singapore Flyer liggen binnen 10 minuten lopen. Station Promena ligt op 7 minuten lopen en naar Station Esplanade is het 12 minuten lopen.

     Raffles Singapore
     Raffles Singapore

     Raffles Singapore

     1 Beach Road, Singapore
       
      5.0 van 5.0 Sterren

      Dit gezinsvriendelijke hotel in Singapore ligt binnen 5 minuten lopen van Suntec Convention & Exhibition Center en Raffles City. Ook Marinaplein en Stadhuis van Singapore liggen binnen 10 minuten lopen. Station Esplanade ligt op maar 2 minuten lopen en naar Station City Hall is het 7 minuten lopen.

      SO/ Sofitel Singapore € 172
      SO/ Sofitel Singapore

      SO/ Sofitel Singapore

      35 Robinson Road, (Drop off Point - Boon Tat Link), Singapore
        
       5.0 van 5.0 Sterren

       Dit luxe hotel ligt in Marina Bay, binnen 15 minuten lopen van Chinatown Heritage Center en Boot Quay. Ook Raffles City en Singapore Flyer liggen binnen 3 km afstand. Station Raffles Place ligt op 7 minuten lopen en naar Station Tanjong Pagar is het 8 minuten lopen.

       Pan Pacific Singapore € 168
       Pan Pacific Singapore

       Pan Pacific Singapore

       7 Raffles Boulevard, Marina Square, Singapore
         
        5.0 van 5.0 Sterren

        Dit gezinsvriendelijke hotel in Singapore ligt in de uitgaansbuurt, binnen 10 minuten lopen van Marinaplein, Singapore Flyer en Suntec City. Ook Marina Bay Sands Skypark en Raffles City liggen binnen 15 minuten lopen. Station Promena ligt op 5 minuten lopen en naar Station Esplanade is het 6 minuten lopen.

        The Fullerton Hotel Singapore € 277
        The Fullerton Hotel Singapore

        The Fullerton Hotel Singapore

        1 Fullerton Square, Singapore
          
         5.0 van 5.0 Sterren

         Dit luxe hotel ligt in Financial District Singapore, binnen 5 minuten lopen van Raffles Place, Merlion en Boot Quay. Ook National Gallery Singapore en Stadhuis van Singapore liggen binnen 10 minuten lopen. Station Raffles Place ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Clarke Quay is het 11 minuten lopen.