Goedkope vluchten naar Amstelveen

Voordeligste vluchten naar Amstelveen

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 34 voor enkele vluchten en € 83 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
TAP Portugal

Over Amstelveen

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Amstelveen? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Amstelveen. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Amstelveen bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Amstelveen, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Amstelveen op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Amstelveen luchthaven genoemd?
Amstelveen heeft slechts één luchthaven, Amsterdam (AMS-Schiphol).
Hoe ver is AMS van het centrum van Amstelveen?
Als je naar het centrum van Amstelveen gaat, hoef je niet ver te reizen na aankomst op AMS. De luchthaven is slechts 7 kilometer van het stadscentrum.
Kan ik nu naar Amstelveen vliegen?
Maak je vlucht naar Amstelveen zo eenvoudig mogelijk door vooraf een kijkje te nemen op onze Covid-19 Travel Advisor. Dit is de makkelijkste manier om informatie te vinden over de actuele reisbeperkingen, quarantainemaatregelen en de laatste officiële gezondheidsinformatie.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Amstelveen?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Amstelveen kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Amstelveen met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Amstelveen, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld als je naar Amstelveen vliegt?
Vliegen naar Amstelveen betekent landen op AMS. Verlaat het vliegtuig, pak je bagage en je bevindt je nog maar op 7 kilometer van het centrum.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Amstelveen?
Amstelveen wordt bediend door 71 vliegtuigmaatschappijen vanaf 237 luchthavens wereldwijd.
Welke airlines vliegen op Amstelveen?
Meestal kiezen reizigers ervoor om met KLM, British Airways of Flybe naar Amstelveen te gaan. KLM vliegt het meest naar deze stad en het merendeel van de passagiers komt binnen vanuit Londen.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Amstelveen?
Naar een nieuwe bestemming vliegen, is een stuk makkelijker zonder een tussenstop. Als je naar Amstelveen vliegt, heb je elke week 4.379 directe vliegopties om uit te kiezen.
Waar komen de populairste vluchten naar Amstelveen vandaan?
Vluchten naar Amstelveen zijn vooral veelvoorkomend vanuit Stadscentrum, Ashford en Londen.
Hoelang duurt de vlucht naar Amstelveen?
Als Stadscentrum je vertrekpunt is, ben je ongeveer 1 uur en 43 minuten aan boord van het vliegtuig voordat je in Amstelveen aankomt. Van terminal tot terminal vanaf Ashford naar deze luchthaven duurt om en nabij 3 uur en 33 minuten en vanaf Londen is het 1 uur en 14 minuten vliegen.
Hoe boek je de goedkoopste vliegtickets naar Amstelveen?
Wees vroeg met het boeken van je vliegtickets naar Amstelveen. Dat is een van de tactieken die de doorgewinterde reiziger vaak toepast. Tijdig je vliegtickets vastleggen, geeft je doorgaans meer opties en betere vliegdeals. Ook is het een goed idee om wat online onderzoek te doen en verschillende opties te vergelijken. Als je bestemming meerdere luchthavens heeft, kun je misschien een voordelig vliegticket bemachtigen voor een wat verder gelegen vliegveld. Tot slot, je kunt ook wat euro’s besparen door direct te boeken. Zodra je een spotprijs ziet, wacht dan niet langer! Benut je kans zodra die zich aandient!Hoe kom je je vlucht naar Amstelveen het beste door?Ongeacht waar je de grond verlaat, vliegen naar Amstelveen wordt een plezierige ervaring als je goed voorbereid bent. We hebben wat reistips verzameld om je reisavontuur zo goed mogelijk te beginnen.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • Het is de kunst om goed voorbereid op pad te gaan. Pak daarom eerst in wat je écht nodig hebt: paspoort, reispapieren bankpassen en creditcards en medicijnen als je die nodig hebt. Stop vervolgens wat spullen in je kleine trolley waardoor je je niet hoeft te vervelen. Denk bijvoorbeeld aan je laptop of tablet en een paar magazines of een boek. Je zult ook je opladers, een nekkussen en oordoppen mee willen nemen aan boord. En de laatste tip ter voorbereiding: gooi ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, lippenbalsem en een paar extra kleren zijn altijd fijn.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van verboden items per luchtvaartmaatschappij verschilt, geldt doorgaans dat er niks in je handbagage mag dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden zijn schroevendraaiers, messen, vuurwerk en gasflessen. Ook sportuitrusting, zoals golfclubs, en andere spullen die letsel kunnen toebrengen aan andere vliegtuigpassagiers, zoals pepperspray en pistolen, worden niet toegestaan in de cabine.

Welke kleren aan te doen als je gaat vliegen:

  • De smalle gangpaden in vliegtuigen zijn niet geschikt voor een modeshow. Draag comfortabele kleding en denk eraan om een vest mee te nemen, omdat het koel kan zijn in de cabine tijdens langere vluchten. Platte, enigszins ruim zittende schoenen zijn ook aan te raden.
  • Door langdurig stil te zitten, kunnen passagiers diepe veneuze trombose krijgen tijdens langeafstandsvluchten. Dit is een serieuze aandoening aan de bloedsomloop. Gelukkig kun je wel iets doen om het risico hierop aanzienlijk te verkleinen. Zorg dat je genoeg drinkt, loop zo nu en dan het gangpad op en af en draag compressiekousen of -sokken.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Amstelveen vliegt?
Je vlucht naar Amstelveen verloopt vlotter als je jezelf goed voorbereidt. Lees hieronder onze slimme tips en trucs om stressvrij door de security check te komen:

  • Als eerste zullen je ID-kaart en boardingpass nodig zijn bij de controle. Houd deze dus paraat, zodat je de boel niet ophoudt.
  • Tijd om te strippen. Althans, enigszins. Je riem, jas, sleutels en andere items in je zakken, zoals oordopjes, gaan in een bak door de securityscanner. Het gaat sneller als je je hierop voorbereidt voordat je aan de beurt bent.
  • Elektronische apparaten, zoals laptops en telefoons gaan ook apart door de scanner. Maak je geen zorgen; je krijgt ze snel weer terug.
  • Denk eraan om vloeistoffen en gels uit je handkoffer te halen. Deze dienen meestal apart door de X-ray te gaan. Elk item mag niet meer kunnen bevatten dan 100 milliliter en alle vloeistoffen dienen bij elkaar in één transparante, afgesloten zak van 1 liter te passen.
  • Instappers zijn een slimme schoenenkeuze, omdat de kans minder groot is dat je deze uit dient te doen bij de beveiligingscontrole. Laarzen en andere zwaardere schoenen worden meestal aan een aparte screening onderworpen.
  • Voorkom dat je per ongeluk verboden voorwerpen in je handbagage meedraagt. Wil je scherpe items, zoals messen of gereedschap, meenemen op reis? Stop deze dan veilig weg in je ruimbagage. Ze worden niet toegestaan aan boord.

Informatie over vluchten naar Amstelveen
Luchthaven van aankomstSchiphol
IATA-code aankomstluchthavenAMS
Naam aankomststadAmsterdam
Vluchtprijs€ 93