Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Amstelveen

Alle huurauto’s in Amstelveen

Een auto huren in Amstelveen

Amstelveen ligt in de provincie Noord-Holland en is ideaal voor een korte vakantie. In Amstelveen vind je het Cobra Museum en het Museum Jan van der Togt, waar moderne en hedendaagse kunst wordt tentoongesteld. In en om Amstelveen is van alles te zien en met een praktische huurauto ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

Autoverhuur in Amstelveen

Online autoverhuur in Amstelveen is handig voor mensen die geen eigen auto hebben. Via de website kun je zien welke autotypes er beschikbaar zijn op de dagen dat je een auto wilt huren. Je kunt ook extra opties mee huren, zoals een navigatiesysteem, kinderzitjes of sneeuwkettingen. De ophaalpunten voor autoverhuur in Amstelveen bevinden zich in Amsterdam en bij Schiphol. De precieze adressen staan bij het aanbod van de huurauto’s. Op deze adressen kun je de huurauto ook weer inleveren. Het aanbod van huurauto’s via online autoverhuur in Amstelveen varieert van compacte stadsauto's tot ruimere autotypes, geschikt voor grotere gezinnen. Als je een auto wilt huren heb je naast een geldig rijbewijs ook een creditcard nodig. Voor bestuurders die jonger zijn dan 30 jaar, kunnen extra kosten worden berekend.

Eropuit in en om Amstelveen

In Amstelveen zijn verschillende monumentale gebouwen het bezichtigen waard. Als je een sportieve uitdaging zoekt, letterlijk op hoog niveau, is het klimpark Fun Forest misschien iets voor jou. In en om Amstelveen is ook genoeg te beleven als je met beide benen op de grond wilt blijven staan. Vlakbij Amstelveen liggen het Muiderslot en het forteiland Pampus. Deze uitstapjes zijn leuk om met kinderen te doen en met een ruime gezinsauto wordt dit zeker een succes. In Stadshart Amstelveen kun je heerlijk winkelen en het centrum van Amsterdam is vanuit Amstelveen ook prima te bereiken.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Amstelveen

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Amstelveen?

In de afgelopen 7 dagen was € 27 de laagste prijs voor het huren van een auto in Amstelveen.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Amstelveen?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Amstelveen € 29.

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Amstelveen?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Amstelveen?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.

Ontdek Amstelveen

Ontdek Amstelveen met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.