Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Amstelveen

Amstelveen ligt in de provincie Noord-Holland en is ideaal voor een korte vakantie. In Amstelveen vind je het Cobra Museum en het Museum Jan van der Togt, waar moderne en hedendaagse kunst wordt tentoongesteld. In en om Amstelveen is van alles te zien en met een praktische huurauto ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

Autoverhuur in Amstelveen

Online autoverhuur in Amstelveen is handig voor mensen die geen eigen auto hebben. Via de website kun je zien welke autotypes er beschikbaar zijn op de dagen dat je een auto wilt huren. Je kunt ook extra opties mee huren, zoals een navigatiesysteem, kinderzitjes of sneeuwkettingen. De ophaalpunten voor autoverhuur in Amstelveen bevinden zich in Amsterdam en bij Schiphol. De precieze adressen staan bij het aanbod van de huurauto’s. Op deze adressen kun je de huurauto ook weer inleveren. Het aanbod van huurauto’s via online autoverhuur in Amstelveen varieert van compacte stadsauto's tot ruimere autotypes, geschikt voor grotere gezinnen. Als je een auto wilt huren heb je naast een geldig rijbewijs ook een creditcard nodig. Voor bestuurders die jonger zijn dan 30 jaar, kunnen extra kosten worden berekend.

Eropuit in en om Amstelveen

In Amstelveen zijn verschillende monumentale gebouwen het bezichtigen waard. Als je een sportieve uitdaging zoekt, letterlijk op hoog niveau, is het klimpark Fun Forest misschien iets voor jou. In en om Amstelveen is ook genoeg te beleven als je met beide benen op de grond wilt blijven staan. Vlakbij Amstelveen liggen het Muiderslot en het forteiland Pampus. Deze uitstapjes zijn leuk om met kinderen te doen en met een ruime gezinsauto wordt dit zeker een succes. In Stadshart Amstelveen kun je heerlijk winkelen en het centrum van Amsterdam is vanuit Amstelveen ook prima te bereiken.

Ontdek Amstelveen

Ontdek Amstelveen met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.