Goedkope vluchten naar Beijing

Voordeligste vluchten naar Beijing

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 421 voor enkele vluchten en € 614 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Etihad Airways
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
All Nippon Airways
All Nippon Airways
Singapore Airlines
LOT-Polish Airlines
Singapore Airlines

Over Beijing

De miljoenenstad Beijing is de hoofdstad van China en ligt in het noordoosten van het land. In deze moderne stad vol wolkenkrabbers en excentrieke moderne gebouwen zijn ook volop monumenten uit de rijke geschiedenis van China te vinden. Bezoek de Verboden Stad, het enorme paleiscomplex in hartje Beijing waar de keizers vroeger woonden. Loop over het beroemde Plein van de Hemelse Vrede, waar in het verleden veel protesten plaatsvonden. Een andere onmisbare plek om te bezoeken is de Tempel van de Hemel, waar de keizer vroeger rituelen uitvoerde. Buiten de stad kun je gedeelten van de Chinese Muur bezichtigen.

Vliegen naar Beijing

Beijing Capital International Airport (PEK) is de internationale luchthaven van Beijing en ligt ongeveer 20 kilometer ten noordoosten van het centrum. Je kunt vanaf Luchthaven Amsterdam-Schiphol (AMS) rechtstreeks naar de Luchthaven Beijing vliegen. Er vertrekken dagelijks vluchten en de vluchtduur is ongeveer 9,5 uur. De vluchten worden verzorgd door gevestigde luchtvaartmaatschappijen. Er vertrekken ook directe vluchten vanaf Brussels Airport (BRU), Flughafen Frankfurt am Main (FRA) en Flughafen München (MUN). Houd er rekening mee dat het in Beijing 7 uur later (wintertijd) of 6 uur later (zomertijd) is dan in Nederland.

Voorzieningen op de luchthaven van Beijing

De Luchthaven van Beijing is een grote luchthaven met drie terminals en volop voorzieningen waaronder een businesscenter, banken, geldwisselkantoren, een postkantoor en kleedkamers. Er zijn ook verschillende betaalde lounges waar allerlei services worden aangeboden, zoals een bar, vergaderruimtes en een kapper. Verder is er veel aandacht voor entertainment voor jong en oud op de luchthaven, met onder andere een speelruimte voor kinderen, een ruimte waar digitale spellen kunnen worden gedaan, een 'onderwaterwereld' met aquariums en talloze loungeruimtes met verschillende thema's. Er zijn ook allerlei ondersteuningsservices, zoals elektrische wagentjes en balies voor hotel- en tourreserveringen in de verschillende terminals. Uiteraard vind je ook volop winkels en restaurants in de terminals, waaronder duty-freewinkels. Verder heb je op de luchthaven een ruime keuze uit hotels met drie, vier of vijf sterren. Het is ook mogelijk om een auto te huren op de Luchthaven van Beijing.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Beijing

Het verkeer van Beijing is erg druk en chaotisch en is ook voor ervaren bestuurders een grote uitdaging, dus denk er goed over na of je hier zelf wilt autorijden. Je kunt ook een taxi nemen vanaf de luchthaven. Deze zijn doorgaans vrij goedkoop, maar kunnen ook te maken krijgen met vertraging door het drukke stadsverkeer. Er is een gratis shuttlebus tussen de verschillende terminals. Er rijden ook verschillende shuttlebussen tussen de luchthaven en verschillende delen van de stad. Ook gaat er een metrolijn vanaf terminal 2 en langs terminal 3 richting het centrum van Beijing. Vanaf het eindpunt van deze lijn, station Dongzhimen, kun je overstappen op de metrolijnen 2 en 13.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Beijing, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Beijing op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Beijing

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 421 voor enkele vluchten en € 614 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

LOT-Polish Airlines
Egyptair