Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Bologna

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Feb 20, 2020

Aankomst in Bologna veel sneller door de storm

May 4, 2019

Veiligheidsinstructies en meldingen captain in verstaanbaar rustig nederlands (enengels) top

Jan 28, 2019

Nee

Oct 21, 2018

Nee

Oct 4, 2018

Nvt

Aug 27, 2018

Nvt

Over Bologna

Een vlucht naar Bologna, is een reis naar de historische stad en haar befaamde keuken, 'La Cucina Bolognesa'. Maar ook een stad met eeuwenoude terracotta gebouwen, waardoor het hele stadsbeeld rood aandoet. Wandel eens langs de torens Asinelli en Garisenda, de symbolen van de stad. Of bezichtig een van de vele musea. Sluit de dag af in een van de vele restaurantjes met een heerlijke traditionele spaghetti.

Vluchtopties naar Bologna

Er vertrekt dagelijks 3 à 4 keer een rechtstreekse vlucht naar Bologna vanaf Schiphol Amsterdam [AMS ] naar het Gugliemo-Marconi Airport [BLQ], het vliegveld van de stad. De vlucht duurt ongeveer 1,45 uur. Woon je dichtbij de Duitse grens, dan is het wellicht gunstiger om vanaf Düsseldorf Weeze Airport [NRN] te vliegen. Weeze biedt per week 2 à 3 keer een rechtstreekse vlucht naar Bologna [BLQ] via een budgetmaatschappij aan. Kijk op onze website voor een overzicht van vluchttijden en prijzen en vind zo de meest gunstige vlucht.

Luchthaven Bologna

Het Gugliemo-Marconi Airport, het vliegveld van Bologna, ligt 6 km ten noordwesten van de stad. De luchthaven is van alle gemakken voorzien. Je vindt er diverse winkels, restaurants en banken. Bovendien is er overal Wi-Fi te ontvangen. Vanaf het vliegveld ben je met de pendelbus in 20 minuten in het centrum van Bologna. Deze pendelbus, de Aerobus van TPER (Trasporto Passeggeri Emilia-Romagna) rijdt elke 11 minuten van en naar het centraal station van Bologna. Een andere optie is de taxi waarvan er voldoende beschikbaar zijn. Mocht je liever je eigen vervoer hebben, dan is er een ruim aanbod aan huurauto's. Deze kun je ook online boeken, zodat je de auto direct na je vlucht naar Bologna op kunt halen. Er is in Bologna een ruim aanbod aan hotels, dichtbij het vliegveld of midden in het centrum.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Bologna, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Bologna op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Populaire vluchten naar Bologna

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.