Goedkope vluchten naar Bologna

Voordeligste vluchten naar Bologna

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 42 voor enkele vluchten en € 69 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines
Transavia
Brussels Airlines
Eurowings
Eurowings
Brussels Airlines
Transavia
Brussels Airlines
Eurowings
Austrian Airlines

Over Bologna

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bologna? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Bologna. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Bologna bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Bologna, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Bologna op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Bologna luchthaven genoemd?
Bologna (BLQ-Guglielmo Marconi) is de enige luchthaven rondom Bologna.
Hoe ver is Bologna (BLQ-Guglielmo Marconi) van het centrum van Bologna?
Wie het centrum van Bologna als eindbestemming heeft, hoeft niet lang meer te reizen na aankomst op BLQ. Het vliegveld is slechts 6 kilometer van het stadscentrum.
Kan ik nu naar Bologna vliegen?
Om de laatste informatie te vinden over vluchten naar Bologna, kun je een bezoek brengen aan onze Covid-19 Travel Advisor. Hier ontdek je alles over eventuele reisbeperkingen en of er een quarantaine vereist is nadat je bent geland.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Bologna?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Bologna kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Bologna met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Bologna, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld om Bologna te bereiken?
Begeef je na aankomst op BLQ naar de uitgang en het avontuur begint! Het vliegveld bevindt zich op 6 kilometer van de binnenstad.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Bologna?
Bologna wordt bediend door 36 airlines vanaf 109 luchthavens wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Bologna?
De meeste vliegreizen naar Bologna worden uitgevoerd door British Airways. Het populairste vertrekpunt is Londen en British Airways biedt de meeste vluchten aan op deze route.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Bologna?
Met zo’n 719 directe vliegopties per week, ben je voordat je er erg in hebt geland in Bologna.
Van waaruit vertrekken de meeste vluchten naar Bologna?
Het grootste aantal vluchten naar Bologna vertrekt vanuit Stadscentrum, Ashford of Meco.
Hoelang duurt de vlucht naar Bologna?
De luchthaven van vertrek bepaalt hoelang je onderweg bent. Van Stadscentrum naar Bologna is het ongeveer 1 uur en 35 minuten vliegen. Vanaf Ashford is dit 2 uur en 16 minuten en vanaf Meco duurt het normaal gesproken 2 uur en 30 minuten.
Hoe boek je de goedkoopste vlucht naar Bologna?
Je kent er vast ook wel een: de reiziger die op de een of andere manier keer op keer een goede deal scoort voor vliegtickets. Wil je weten hoe jij dit ook kunt doen? Wacht niet te lang met boeken. Ook is het een goed idee om wat online onderzoek te doen en diverse vliegopties te vergelijken. Als Bologna meerdere luchthavens heeft, kun je met een beetje mazzel een beter geprijsd vliegticket bemachtigen voor een wat verder gelegen vliegveld. De laatste tip: wees bereid om je stoel direct vast te leggen als je je deal hebt gespot. Je weet nooit hoe lang deze beschikbaar blijft! Maar met wat handigheid en een dosis geluk is dat goedkope ticket zo gevonden.Hoe kom je je vlucht naar Bologna het beste door?Afhankelijk van waar je vandaan komt, kan je vlucht naar Bologna zo voorbij zijn, of meer lijken op een eindeloze reis. Onderstaand vind je slimme reistips, waarmee je dit avontuur goed begint.Wat mee te nemen in je handbagage:

  • Een vliegreis hoeft geen stress op te leveren als je de juiste spullen bij je hebt. Denk in elk geval aan een paar toiletartikelen. Fijn om bij je te hebben, zijn een tandenborstel, tandpasta en een lippenbalsem, extra ondergoed, maar natuurlijk ook een goed boek. Reserveer ook een plekje voor een laptop, telefoon en opladers, de nodige medicijnen en een degelijk reiskussen. Wat ook niet mag ontbreken, zijn natuurlijk je paspoort of ID-kaart, reispapieren en wat contant geld.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van niet toegestane items per vliegtuigmaatschappij verschilt, kun je ervan uitgaan dat er niks mee mag in je handbagage dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden zijn scheermessen, scharen, brandstoffen en bleek. Ook sportuitrusting, zoals pijl en boog, en andere spullen die letsel kunnen toebrengen aan andere vliegtuigpassagiers, zoals pepperspray en pistolen, worden niet toegestaan in de vliegcabine.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • De lange, smalle gangpaden in een vliegtuig zijn niet bestemd voor modeshows. Doe comfortabele kleding aan en denk eraan om een vest mee te nemen, aangezien het fris kan worden in de cabine tijdens langere vluchten. Enigszins ruim zittende platte schoenen zijn ook aan te raden.
  • Door de hele tijd stil te zitten, kunnen passagiers diepe veneuze trombose krijgen op een lange vlucht. Dit is een serieuze aandoening aan de bloedsomloop. Gelukkig kun je iets doen om het risico hierop aanzienlijk te verkleinen. Zorg dat je genoeg water drinkt, strek je benen door af en toe heen en weer te lopen en draag compressiesokken om de bloedsomloop te stimuleren.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Bologna vliegt?
Je trip naar Bologna verloopt een stuk aangenamer als je jezelf goed voorbereidt. Ontdek hier onze slimme tips en trucs om met gemak door de security check te komen:

  • Houd je paspoort of ID-kaart en boardingpass in de hand. Daar wordt bij de security check als eerste naar gevraagd.
  • Hierna worden jij en je handtas aan een scan onderworpen. Om dit zo vlot mogelijk te doorlopen, kun je het beste van tevoren alles uit- of afdoen wat piepen veroorzaakt. Items zoals jas, riem en earbuds dienen in een bak door de scanner te gaan.
  • Je zult eventjes afstand van je digitale wereld moeten nemen. Je tablet, smartphone en andere elektronische apparaten dienen ook apart gescand te worden.
  • Denk eraan om gels en vloeistoffen uit je handkoffer te halen. Die horen meestal apart door de scanner te gaan. Elke verpakking mag niet meer kunnen bevatten dan 100 milliliter en alles dient samen in één doorzichtige, afgesloten zak van 1 liter in de bak te worden geplaatst.
  • Het is goed mogelijk dat je je schoenen uit dient te doen. Dus makkelijke sneakers zijn geen slecht idee.
  • Messen en andere scherpe voorwerpen zijn vanzelfsprekend niet toegestaan en worden ingenomen tijdens de beveiligingscontrole. Pak ze daarom veilig in in de bagage die je incheckt.

Informatie over vluchten naar Bologna
Luchthaven van aankomstGuglielmo Marconi
IATA-code aankomstluchthavenBLQ
Naam aankomststadBologna
Vluchtprijs€ 313

Populaire vluchten naar Bologna

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 42 voor enkele vluchten en € 69 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia