Goedkope vluchten naar Los Cabos

Over Los Cabos

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Los Cabos? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Los Cabos. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Los Cabos bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Los Cabos, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Los Cabos op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe heet Los Cabos vliegveld?
Als je per vliegtuig reist, is het kiezen van een vliegveld niet zo ingewikkeld; Los Cabos heeft er maar één, San Jose del Cabo, Baja California Sur (SJD-Los Cabos Intl.).
Hoe ver is San Jose del Cabo, Baja California Sur (SJD-Los Cabos Intl.) van het centrum van Los Cabos?
De afstand tussen San Jose del Cabo, Baja California Sur (SJD-Los Cabos Intl.) en de stad Los Cabos is redelijk groot. Na het landen zul je nog 35 kilometer moeten overbruggen, voordat je je bagage kunt droppen bij je hotel.
Kan ik nu naar Los Cabos vliegen?
Om up-to-date informatie te vinden over vluchten naar Los Cabos, kun je onze Covid-19 Travel Advisor bezoeken. Hier lees je alles wat je wilt weten over de huidige reisbeperkingen en of er een quarantaine vereist is wanneer je aankomt.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Los Cabos?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Los Cabos kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Los Cabos met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Los Cabos, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld om Los Cabos te bereiken?
Met slechts één vliegveld in Los Cabos, duurt het niet lang voordat je de beste vlucht te pakken hebt. SJD ligt 35 kilometer van de binnenstad.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Los Cabos?
Er zijn 14 vliegtuigmaatschappijen die naar Los Cabos vliegen vanaf 35 luchthavens wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Los Cabos?
Aeromexico, Volaris, en VivaAerobus bieden de meeste vluchten aan naar Los Cabos. Het grootste aantal vluchten vertrekt vanuit Villa Coapa. Aeromexico biedt de meeste vluchten aan naar deze bestemming.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Los Cabos?
Met ongeveer 446 non-stop vluchten per week, ben je zo geland in Los Cabos.
Waar komen de populairste vluchten naar Los Cabos vandaan?
Vluchten naar Los Cabos zijn het meest in trek bij reizigers vanuit Glendale, San Rafael en Alhambra.
Hoelang duurt de vlucht naar Los Cabos?
Als je naar Los Cabos gaat vanaf Glendale, duurt je vlucht ongeveer 3 uur en 3 minuten. Vertrek je vanuit San Rafael, dan ben je 2 uur en 43 minuten onderweg. Vanaf Alhambra is de vliegtijd ongeveer 2 uur en 15 minuten.
Hoe boek je de goedkoopste vlucht naar Los Cabos?
We kennen er allemaal wel een: de jet-setter die op de een of andere manier steeds weer de voordeligste vliegtickets bemachtigt. Wil je weten hoe jij dit ook kunt doen? Wacht in elk geval niet te lang met het boeken. Maar dat is niet de enige truc. Door vooraf wat onderzoek te doen, kun je ontdekken of er meerdere vliegvelden in de buurt zijn. De prijzen van vliegtickets verschillen meestal afhankelijk van de luchthaven waar je heen vliegt. Denk er ook aan om de prijzen van meerdere vliegtuigmaatschappijen te vergelijken. Ten slotte, je kunt ook wat euro’s besparen door direct te boeken. Als je een spotprijs ziet, wacht dan geen moment! Benut je kans zodra die zich aandient!Hoe kom je je vlucht naar Los Cabos het beste door?Hier vind je alle info die je nodigt hebt om meer te kunnen genieten van je tijd in het vliegtuig. Doe je voordeel met onze tips en trucs en je bent in een mum van tijd aan je avontuur in Los Cabos begonnen.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • Denk eraan om je paspoort of ID-kaart, creditcards of bankpassen en eventuele medicijnen mee te nemen. Je wilt daarnaast ook iets meenemen om de tijd goed door te komen. Iets om te lezen en een laptop of smartphone vol met je favoriete series of muziek zijn altijd fijn. Als je van plan bent om tijdens de vlucht te slapen, zijn een nekkussen en een paar oordopjes zeker aan te raden. Vergeet daarnaast ook je toiletartikelen niet mee te nemen, zodat je fris en fruitig aankomt op je bestemming.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Stop grote flessen haarlak en haargel in je ruimbagage. Vloeistoffen in je handtas in verpakkingen groter dan 100 mililiter mogen niet mee. Scherpe voorwerpen, zoals zakmessen en scharen, en gevaarlijke stoffen en producten, zoals vuurwerk, lucifers en vuurwapens, zijn ook verboden.

Wat aan te doen als je gaat vliegen:

  • De eenvoudigste manier om comfortabel te blijven tijdens je vliegreis is door de juiste kleding te dragen. Wees voorbereid op wisselende temperaturen door meerdere lagen te dragen. Zo blijf je lekker warm als het fris wordt in de cabine. Je slippers of hoge hakken kun je beter in je koffer laten zitten. In plaats daarvan raden we je aan te kiezen voor platte, dichte schoenen, zoals instappers of sneakers. Je krijgt er blije voeten voor terug.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening DVT (diepe veneuze trombose) die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop door inactiviteit tijdens de vlucht. Je kunt het risico hierop op verschillende manieren reduceren. Trek een goed paar compressiesokken aan, drink voldoende en blijf in beweging. Loop af en toe het gangpad op en af of doe wat oefeningen voor je benen en voeten in je stoel.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Los Cabos vliegt?
De truc is simpel: wees goed voorbereid. We hebben wat tips voor je verzameld waarmee je in een mum van tijd door de beveiliging heen bent. Dus Los Cabos, je komt eraan:

  • Om te beginnen, zijn je instapkaart en paspoort nodig bij de controle. Houd deze dus paraat, zodat je de boel niet ophoudt.
  • Vervolgens worden jij en je handtas gescand. Om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen, kun je het beste van tevoren alles uit- of afdoen wat mogelijk voor gepiep zorgt. Persoonlijke eigendommen zoals jas, riem en headphones dienen in een bak door de scanner te gaan.
  • Je elektronische apparaten, inclusief laptop en mobiele telefoon, dienen ook apart gescand te worden.
  • Wil je op pad met je nieuwe parfum? Geen probleem. Wanneer de verpakking per item niet groter is dan 100 milliliter en je deze in een afgesloten, doorzichtige zak stopt, mag het gewoon mee in je handbagage.
  • Makkelijke sneakers zijn een slimme schoenenkeuze, aangezien de kans kleiner is dat je deze uit dient te doen bij de beveiligingscontrole. Laarzen en andere zwaardere schoenen worden meestal aan een aparte screening onderworpen.
  • Zakmessen en andere scherpe items zijn niet toegestaan aan boord en worden ingenomen tijdens de beveiligingscontrole. Stop ze daarom veilig weg in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Los Cabos
Luchthaven van aankomstLos Cabos Intl.
IATA-code aankomstluchthavenSJD
Naam aankomststadSan Jose del Cabo
Vluchtprijs€ 219